første daten

Hva man kan gjøre på den første daten

Hva man kan gjøre på den første daten

Hva man kan gjøre på den første daten
September 26, 2021

Dere har vært på deres første stevnemøte og alt gikk bra? Da er det viktig å holde kontakten! Det finnes flere ting du kan gjøre.

Skriv en hyggelig melding

Hvis du fikk inntrykk av at dere begge likte daten, fortell det! Det beste tidspunktet er rett etter selve daten. Alle ønsker tilbakemeldinger, og særlig etter en date - hvis man er usikker på om det gikk bra. En koselig melding, der du forteller hvor mye du trivdes, kan virke svært positivt på hvordan forholdet deres utvikler seg.

Gi komplimenter

Prøv å gi noen komplimenter i meldingen din også - men uten for mange klisjéer. Vær ærlig og skriv om noe morsomt som skjedde under daten deres. Du kan selvfølgelig også gi komplimenter om utseendet også.

 

Neste steg: neste date

Etter å ha utvekslet noen meldinger etter deres første date, kan det hende at dere bestemmer dere for å møtes igjen. Hvis dette føles rett for deg, ta initiativet og spør! Igjen kan det hende at den andre er for sjenert eller usikker til å spørre, eller kanskje forventer at du gjør det, for å ikke virke for ivrig. Hvis du virkelig vil møtes til en andre date, så bare spør! Du kommer til å vite når det beste tidspunktet å gjøre det på, er.

DENNE FINNER DU HOS TOPP-PARTNEREN VÅR!

Besøk Nye Sjanser

Skriv et svar

Jeg godtar vilkårene for bruk