Be2 er også en generell datingside som målretter seg mot deg som ønsker å finne kjærligheten. Be2 bruker vitenskapelige personlighetstester til å matche brukerne sine. Derfor må du fylle ut en liten personlighetsundersøkelse. Denne er relativt lik som den til EliteSingels og lignende. Be2 hevder å ha hele 766 000 registrerte medlemmer i Norge, hvorav 57 % er menn og 43% er kvinner. Vi er imidlertid litt usikre på hvor disse tallene stammer fra, da det er vesentlig mer enn samtlige andre datingsider i Norge, og så Tinder. Så vi må innrømme at vi er litt usikre på disse tallene. Be2 har også blitt beskyldt for å ha falske brukere av mange medier og lignende, så vær derfor obs på dette. Selv synes vi Be2 fungerte helt greit, selv om det var litt vanskelig å komme i kontakt med folk. Brukervennligheten er ganske god og appene er også veldig funksjonelle. Men til syvende og sist er det jo selvfølgelig medlemmene som er de viktigste. Derfor vil vi nok ikke anbefale Be2 som nr. 1 datingside, men det skader vel heller ikke å teste den, dersom du tenker å teste mange forskjellige datingsider.

Be2 Fordeler

 • Vitenskapelig basert matchmaking.
 • Fokus på seriøse, langvarige forhold.
 • Internasjonal tilstedeværelse gir bredt utvalg av potensielle partnere.
 • Vektlegging av sikkerhet og personvern.

Be2 Ulemper

 • Rapporter om utfordringer med kundeservice.
 • Problemer med å avslutte abonnementer.
 • Mulige falske brukerkontoer.
 • Premium abonnement kan oppleves som kostbart.

Introduksjon

Oppdag kjærligheten på be2.no med vitenskapelig matchmaking. Trygg og effektiv dating for seriøse forhold.

be2.no har etablert seg som en anerkjent online datingtjeneste i Norge, kjent for sitt fokus på seriøse, langvarige forhold. Denne plattformen skiller seg ut med sin vitenskapelige tilnærming til matchmaking, hvor målet er å koble sammen kompatible partnere for et varig forhold. Med en brukerbase som stadig vokser, tilbyr be2.no en unik mulighet for norske single til å finne kjærligheten på en trygg og effektiv måte.

be2.no appellerer til et bredt spekter av brukere, fra unge voksne til de mer modne, som alle deler et felles ønske om å finne en meningsfull forbindelse. Med sin vitenskapelige personlighetstest og avanserte algoritmer, sikter be2.no mot å gjøre prosessen med å finne en livspartner både enklere og mer treffsikker. Denne tilnærmingen har resultert i mange suksesshistorier og positive tilbakemeldinger fra brukere over hele Norge, noe som gjør be2.no til en foretrukket plattform for de som søker mer enn bare en tilfeldig date.


Vitenskapen Bak Matchmaking

Personlighetstesten og dens Innflytelse på Matchmaking

be2.no bruker en omfattende personlighetstest som grunnlag for sitt matchmaking-system. Denne testen er utviklet for å forstå brukernes personlighetstrekk og preferanser i et forhold.

 • Testens Struktur: Personlighetstesten på be2.no tar omtrent 15 minutter å fullføre og inkluderer en rekke spørsmål som kartlegger ulike aspekter av en persons karakter og livsstil.
 • Matchmaking Basert på Personlighet: Resultatene fra testen brukes til å identifisere kompatible partnere. be2.no's algoritme sammenligner brukernes svar for å finne potensielle matcher som deler lignende verdier, interesser og personlighetstrekk.

Algoritmen som Foreslår Potensielle Partnere
Oppdag din perfekte match på be2.no med vår avanserte algoritme. Maksimer kompatibiliteten din i dag!

be2.no's algoritme er designet for å foreslå partnere som er mest sannsynlig kompatible basert på testresultatene.

 • Kompatibilitetspoeng: Når brukere ser på andre profiler, viser be2.no en prosentandel av likhet og kompatibilitet. Dette gir en indikasjon på hvor godt to personer kan passe sammen.
 • Dynamisk Matchmaking: Algoritmen oppdaterer kontinuerlig forslagene basert på brukernes interaksjoner og preferanser. Dette sikrer at forslagene forblir relevante og tilpasset hver enkelt brukers unike personlighet og søkekriterier.

be2.no's vitenskapelige tilnærming til matchmaking tilbyr en unik og personlig datingopplevelse, hvor sjansen for å finne en kompatibel partner økes betydelig. Denne metoden skiller be2.no fra mange andre datingsider, og gjør plattformen til et attraktivt valg for de som søker seriøse og langvarige forhold.


Brukeropplevelse og Grensesnitt

Brukervennlighet og Design

 • Nettside og App: be2.no tilbyr en brukervennlig nettside og app som er enkle å navigere. Designet er intuitivt, noe som gjør det lett for brukere å finne fram til de ulike funksjonene.
 • Registreringsprosess: Registreringen på be2.no innebærer en personlighetstest som tar omtrent 15 minutter å fullføre. Denne prosessen er godt integrert og bidrar til en positiv brukeropplevelse.

Kvalitet på Brukerprofiler

Opprett detaljerte profiler og finn kompatible partnere på be2.no. Start din søken etter kjærlighet i dag!

 • Detaljerte Profiler: be2.no legger vekt på detaljerte brukerprofiler. Informasjonen som samles inn gjennom personlighetstesten brukes til å skape rike og informative profiler.
 • Matchmaking og Søkefunksjoner: Nettsiden bruker en algoritme basert på personlighetstesten for å foreslå kompatible partnere. Dette bidrar til en mer målrettet og effektiv søkeprosess.

Navigasjon og Interaksjon

 • Enkel Navigasjon: Nettstedet og appen har en klar og oversiktlig struktur, noe som gjør det enkelt for brukere å navigere og utforske ulike seksjoner.
 • Interaksjonsmuligheter: Som premium-medlem har man tilgang til flere interaksjonsmuligheter, inkludert ubegrenset kommunikasjon med matcher. Gratismedlemmer har begrensede funksjoner, men kan fortsatt utforske nettstedet.

Oppsummering

be2.no tilbyr en solid og brukervennlig plattform for online dating. Med en grundig registreringsprosess og detaljerte profiler, legger be2.no til rette for en mer personlig og effektiv matchmaking-opplevelse. Selv om noen brukere har rapportert utfordringer med å kansellere abonnementer, er den generelle brukeropplevelsen positiv, spesielt for de som er ute etter seriøse forhold.


Sikkerhet og Personvern

Sikkerhetstiltak for Beskyttelse av Brukerdata

 • Robust Databeskyttelse: be2.no legger stor vekt på databeskyttelse og nettsikkerhet. De bruker avanserte sikkerhetsteknologier for å beskytte brukernes personlige opplysninger og kommunikasjon.
 • Sikker Registreringsprosess: Registreringsprosessen på be2.no inkluderer verifisering via e-post, noe som bidrar til å sikre at brukerprofiler er ekte og reduserer risikoen for falske kontoer.

Personvernregler og Anonymitetsfunksjoner

 • Personvernregler: be2.no har klare personvernregler som beskriver hvordan brukerdata håndteres og beskyttes. Det anbefales at brukere leser gjennom disse reglene for å forstå hvordan deres informasjon brukes.
 • Anonymitet i Profiler: Brukere har mulighet til å gjøre profilbildene sine uskarpe for ikke-premium medlemmer, noe som gir en ekstra grad av anonymitet og personvern.
 • Kontroll over Personlig Informasjon: be2.no gir brukerne kontroll over hvilken personlig informasjon de deler og med hvem. Dette inkluderer muligheten til å skjule visse detaljer fra andre brukere.

Utfordringer med Abonnementsavslutning

 • Flere brukere har rapportert utfordringer med å avslutte sitt abonnement på be2.no. Prosessen kan oppleves som komplisert og tidkrevende, noe som har vært et kritikkpunkt i brukeranmeldelser.

Samlet sett viser be2.no en sterk forpliktelse til brukersikkerhet og personvern, med robuste sikkerhetstiltak og klare personvernregler. Imidlertid er det viktig for brukere å være oppmerksomme på utfordringene knyttet til abonnementsavslutning og å lese gjennom vilkårene nøye.

 


Medlemskapsalternativer og Priser

Få full tilgang til be2.no med et premium medlemskap. Møt din neste kjærlighet til en lav pris.

Forskjellige Abonnementsplaner

 • Gratis Medlemskap: Registrering på be2.no er gratis. Som gratismedlem får man tilgang til å opprette en profil, ta personlighetstesten, og laste opp bilder. Man kan også se daglige matcher og bla gjennom profiler.
 • Premium Medlemskap: For å utnytte alle funksjonene på be2.no, inkludert å sende og motta ubegrensede meldinger, se bilder og gallerier, se hvem som har besøkt profilen din, og legge til kontakter som favoritter, kreves et premium abonnement.

Prisstruktur

 • 1 Måned: 799 NOK per måned.
 • 3 Måneder: 716 NOK per måned (totalt 2,148 NOK).
 • 6 Måneder: 396 NOK per måned (totalt 2,376 NOK).

Verdi for Pengene

 • Gratis vs. Premium: Gratis medlemskap gir en grunnleggende tilgang til nettstedet, men for å kunne kommunisere effektivt og se fullstendige profiler, er et premium abonnement nødvendig.
 • Kostnadseffektivitet: Premium abonnementet anses som relativt kostbart sammenlignet med andre datingsider. Det mest populære abonnementet er 6-månedersplanen, som tilbyr den laveste månedlige prisen.


Kundestøtte og Tjenester

Evaluering av Kundestøttens Effektivitet

 • Tilgjengelighet: Kundestøtte på be2.no er tilgjengelig for medlemmene, men det er rapportert om varierende erfaringer med responsiviteten. Noen brukere har opplevd utfordringer med å få rask og effektiv hjelp.
 • Kommunikasjonskanaler: be2.no tilbyr kundestøtte hovedsakelig via e-post. Det er ikke tydelig angitt om det finnes andre kommunikasjonskanaler som live chat eller telefonstøtte.

Tilleggstjenester og Støtte Tilbudt til Medlemmer

 • Personlighetstest: En av de viktigste tjenestene be2.no tilbyr er en detaljert personlighetstest som brukes til å matche medlemmer. Denne testen er sentral i be2.no's matchmakingprosess.
 • Profilhjelp: Det er ikke spesifikt nevnt om be2.no tilbyr hjelp til profiloppsett eller forbedring, men det legges vekt på betydningen av en godt utfylt profil for å øke sjansene for suksessfulle matcher.
 • Sikkerhetsråd: be2.no gir generelle råd om sikkerhet og personvern, men det er ikke detaljert informasjon om ytterligere sikkerhetstjenester eller rådgivning.
 


be2.no Sammenlignet med Andre Datingsider

Markedssammenligning

 • Generell Posisjonering: be2.no posisjonerer seg som en datingside for seriøse forhold, i motsetning til andre plattformer som kan ha et bredere spekter av datingmuligheter, inkludert uforpliktende forhold.
 • Internasjonalt vs. Lokalt Fokus: be2.no, som en internasjonal tjeneste, konkurrerer med både globale datingsider og lokale norske plattformer. Det er viktig å vurdere medlemstall og aktivitet spesifikt i Norge for å forstå dens relevans i det norske markedet.

Unike Salgspunkter for be2.no

 • Vitenskapelig Matchmaking: be2.no skiller seg ut med sin vitenskapelige tilnærming til matchmaking. Personlighetstesten og matchingsalgoritmen er sentrale aspekter som bidrar til å finne kompatible partnere.
 • Fokus på Langvarige Forhold: I motsetning til mange andre datingsider som tilbyr et bredt spekter av datingmuligheter, fokuserer be2.no spesifikt på å hjelpe medlemmer med å finne seriøse, langvarige forhold.
 • Sikkerhet og Personvern: be2.no legger stor vekt på brukernes sikkerhet og personvern, noe som er et viktig aspekt for mange som søker seriøse forhold online.

Disse aspektene gjør be2.no til et attraktivt valg for de som er ute etter et seriøst forhold, og gir plattformen en unik posisjon i det norske datingmarkedet.


Brukeranmeldelser og Erfaringer

Deling av Ekte Brukeropplevelser og Suksesshistorier

 • Ulrike Bar: Beskriver at be2 lærte henne hva det vil si å være forelsket, og kaller det den vakreste følelsen hun har opplevd. (Anmeldt 8. desember 2022)
 • Dieter Farber: Uttrykker tilfredshet med premiumversjonen av be2, som gir ubegrenset tilgang til alt. (Anmeldt 9. desember 2022)
 • Karin Oster: Takker appen for å ha møtt jenter som lyser opp hennes dager og netter. (Anmeldt 17. november 2022)
 • Klaus: Fremhever appens funksjonalitet for å bryte isen og starte samtaler. (Anmeldt 26. april 2022)
 • Eric: Nevner at appen er populær blant hans venner, og at han har fått gode resultater og nå dater en fantastisk jente. (Anmeldt 12. mars 2022)
 • Barbara Neustadt: Forteller at hun fant kjærligheten som er hennes store skatt på appen. (Anmeldt 17. november 2022)
 • Tom Werner: Deler at hans tidligere forhold aldri var romantiske, men at han fant den romantikken han trengte gjennom be2. (Anmeldt 29. juni 2022)
 • Marina: Beskriver at hun begynte å tro på kjærligheten igjen og ga seg selv en mulighet til å elske igjen etter å ha brukt appen. (Anmeldt 26. mars 2022)
 • Tobias Durr: Uttrykker at han tror kjærligheten han har funnet vil vare livet ut. (Anmeldt 19. november 2022)
 • Janina Goldschmidt: Snakker om å ha funnet sin eventyrkjærlighet gjennom appen. (Anmeldt 28. september 2022)
 • Melanie: Forteller at hun ikke kan slutte å bruke appen fordi hun alltid har nye meldinger og liker å møte nye mennesker. (Anmeldt 19. mars 2022)
 • Ralph Kaiser: Er imponert over appens virtuelle assistent som følger med hele tiden. (Anmeldt 7. mai 2022)
 • Kevin: Har funnet mange utrolige menn som vet hvordan de skal erobre ham på appen. (Anmeldt 29. juni 2022)
 • Leah: Elsker videoanropsfunksjonen og mener appen har alt for å møte den ideelle partneren. (Anmeldt 15. mars 2022)
 • Barbara: Ble tiltrukket av appens design og farger. (Anmeldt 7. juli 2022)
 • Jürgen: Møtte kjæresten sin på appen og deres kjærlighetshistorie har vært som en film. (Anmeldt 27. mai 2022)
 • David: Beskriver seg selv som en swinger forelsket som bare har øyne for kjæresten sin. (Anmeldt 27. april 2022)
 • Susan: Forteller at dette er hennes favoritt datingapp fordi hun fikk umiddelbare resultater og startet interaksjon med interessante brukere. (Anmeldt 18. mars 2022)
 • Marcel Propst: Har opplevd de beste øyeblikkene i sitt liv med denne appen. (Anmeldt 29. august 2022)
 • Petra Bayer: Er fascinert av appens funksjonalitet. (Anmeldt 15. mars 2022)

Respons fra be2.no på Tilbakemeldinger

 • be2.no har svart på flere av disse anmeldelsene, og uttrykker takknemlighet for de positive tilbakemeldingene. De gratulerer brukere som har funnet noen gjennom tjenesten og takker for at de deler sine erfaringer.

Kilde: Trustpilot
Deling av Ekte Brukeropplevelser og Suksesshistorier


Konklusjon: be2.no for Seriøs Dating

be2.no fremstår som en datingside med et spesielt fokus på seriøse, langvarige forhold. Den vitenskapelige tilnærmingen til matchmaking, basert på en detaljert personlighetstest, er designet for å koble sammen kompatible partnere, noe som er en betydelig fordel for de som er ute etter mer enn bare en tilfeldig date.

Nøkkelfordeler ved be2.no:

 • Vitenskapelig Matchmaking: Personlighetstesten bidrar til å skape mer meningsfulle og kompatible matcher.
 • Fokus på Langvarige Forhold: Plattformen er rettet mot de som søker seriøse forhold, noe som tiltrekker seg en mer moden brukerbase.
 • Internasjonal Tilstedeværelse: Som en del av en global plattform, tilbyr be2.no et bredt spekter av potensielle partnere.
 • Sikkerhet og Personvern: be2.no legger vekt på brukersikkerhet og personvern, noe som er essensielt for trygg nettdating.

Anbefaling for Norske Single:

For norske single som er på utkikk etter et seriøst og langvarig forhold, kan be2.no være en verdifull ressurs. Med sin vitenskapelige tilnærming til matchmaking og fokus på seriøse forhold, tilbyr be2.no en unik plattform for å finne en partner som deler dine verdier og interesser. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at noen brukere har rapportert utfordringer, spesielt knyttet til kundeservice og abonnementsavslutning. Som med alle datingsider, anbefales det å nærme seg med forsiktighet og gjøre grundig research før man forplikter seg til et medlemskap.


Be2 Omtaler

Vi har ingen omtaler enda. Vennligst del din opplevelse med andre besøkende og skriv en omtale om Be2.

Besøk Be2

Skriv en omtale