Hyggelig Treff anmeldelse (2023) | Hvor stor er sjansen for suksess?

Ser du etter noe nytt? Noe spennende? Men du har ikke tid. Innen få sekunder vil du kunne finne sexy, interessante, hete og frekke nye mennesker i ditt område! HyggeligTreff er den beste måten å finne sexy online flørter, uten å bekymre deg for abonnementer, høye priser og bli matchet med feil menneskene. Ha det gøy, det er det som gjelder.


Kundenes anmeldelser og test av Hyggelig Treff (2023)

Datingsiden "Hyggeligtreff" er i kategorien Sex Dating. Denne siden er for deg med heterofil, homofil og lesbisk seksuell legning. Siden ble startet opp i 2020, og er nå 3 år gammel. Forsiden av datingsiden inneholder ingen voksenbilder.

Funksjoner (Hvordan virker Hyggelig Treff?)

Regionale søk er tilgjengelige for å identifisere folk interessert i å date nær din posisjon. Du har også muligheten til å invitere og/eller starte privatsamtaler med andre medlemmer.

 

hyggeligtreff.com: Pris / Priser & betalingsmetoder (Hvor mye koster Hyggelig Treff? / Er Hyggelig Treff gratis?)

 

 

FlirtyTreff Priser

 

KREDITTER PRIS PRIS PER MELDING
3  NOK 45 NOK 15
6 NOK 225 NOK 37.5
30 NOK 900 NOK 30
60 NOK 1750 NOK 29.17
120 NOK 2700 NOK 22.5
265 NOK 4500 NOK 16.98

Du kan betale for dette medlemskapet med: pay.nl.
 

Hyggelig Treff Kupongkoder / Rabatter

 

3 mynter pris NOK 45

 

Registrering (Hvordan registrerer jeg meg på Hyggelig Treff?)

 

 
Hyggeligtreff har en middels lang registrering med totalt 10 påkrevde felter.
 

Hyggelig Treff-app / Mobil

 

 

Denne nettsiden har et fult responsivt nettdesign, så den kan bli brukt på hvilken som helst PC, tablet, eller smarttelefon. Det finnes ingen mobilapplikasjon enda.
 

Anonymitet

 

 

Du kan ikke se andre profiler på denne siden før du registrerer deg som medlem. Dette gir deg et grunnivå med sikkerhet. Ettersom du ikke kan maskere bildene dine på Hyggeligtreff, kan hvem som helst se deg.

Vanligvis kan du laste opp en serie med bilder til profilen din. Da vil alle medlemmer kunne se dine bilder. Enkelte datingsider tilbyr en panikknapp som umiddelbart sender brukeren til en annen og mer uskyldig nettside. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på Hyggeligtreff.

All data på hyggeligtreff.com sendes igjennom en SSL-tilkobling, som gjør det teknisk umulig for noen å få tak i meldingene dine.

 

Falske profiler

 
 E-postadresse må bekreftes før du kan bruke kontoen din på Hyggeligtreff. I tillegg må alle bilder bli godkjent av en moderator før de blir synlige på siden. Dette stopper bilder som åpenbart ikke er av medlemmet (f.eks. en tegnefilmfigur, en kjendis, etc) fra å bli lastet opp.
 

Tjenestevilkår

 

Som på de fleste andre datingsider, er tjenestevilkårene ganske lange.

 

Kontakt

 

Om du ønsker å kontakte denne datingsiden, kan du bruke følgende kontaktinformasjon:

Firmanavn:  Adventure Online Marketing B.V.
Adresse:  Kanaalweg 33
Postnummer + Poststed:  2903LR Capelle aan den IJssel
Land:  Nederland
Kundesupport e-post:  [email protected]

 

Lukk din konto (Hvordan sletter jeg en profil på Hyggelig Treff?)

 
Denne datingsiden tillater medlemmer å avbryte deres betalte medlemskap, men fortsatt holde profilen deres privat. For å fjerne profilen din fra siden, har du to muligheter. Deaktivering av profilen din vil gjemme den og medlemmer vil ikke kunne se den. Denne muligheten lar deg logge inn og reaktivere profilen din til en hver tid. Alternativt kan du lukke kontoen din, og med det også slette den. Når den først er slettet, må du opprette en ny profil om du ønsker å bruke siden i fremtiden. Du kan ikke deaktivere kontoen din på Hyggeligtreff, utenom deg kan lukke kontoen din. Om du ønsker å lukke kontoen din, kan du gjøre dette gratis. I tillegg kan du alltids melde deg av eventuelle epost-lister og nyhetsbrev.

 


Hyggelig Treff Omtaler

    Jeg liker det

    Nettsiden er så bra, jentene er super snille og like å flørte. Det er helt gratis å bli medlem så hær er det bare å hive seg med. For hær kan du virkelig finne den rett, jeg har i allefall det. Min nye kjærest Henriette møtte jeg takket være denne nettsiden. Så om jeg kan finne meg kjærest, da kan virkelig alle det, for jeg ser ikke særlig bra ut.

Besøk Hyggelig Treff

Skriv en omtale