KosOgLek.com

Registrer deg, få ubegrenset tilgang, og start flørtingen! Ja, det er så enkelt. Som medlem av KosOgLek vil du ha alle verktøyene du trenger. Et lett-å-bruke grensesnitt, sider og sider og enda flere sider med bilder og mulige matches, og alle søkemulighetene du trenger for å finne det du leter etter... fort.

KosOgLek Fordeler

  • Gratis registrering med tilgang til grunnleggende funksjoner.
  • Mange søk- og sorteringsmuligheter for å gjøre utvalget bedre
  • Siden er enkel å bruke, med lettforståelig navigasjon
  • Godt designet mobilversjon

KosOgLek Ulemper

  • Alle funksjonene er kun tilgjengelige for betalende medlemmer
  • Det er vanskelig å finne gode matcher uten å bruke mye tid på å lage profilen din

Kundenes anmeldelser og test av KosOgLek (2024)

Datingsiden "KosOgLek" er i kategorien Sex Dating. Denne siden er for deg med heterofil, homofil og lesbisk seksuell legning. Siden ble startet opp i 2022, og er nå 3 år gammel. Forsiden av datingsiden inneholder ingen voksenbilder. 

Oppdag KosOgLek: Finn spennende datingmuligheter for alle seksuelle legninger. Utforsk regionale søk og start private samtaler med medlemmer.

Regionale søk er tilgjengelige for å identifisere folk interessert i å date nær din posisjon. Du har også muligheten til å invitere og/eller starte privatsamtaler med andre medlemmer.


Kosoglek.Com: Pris / Priser & Betalingsmetoder (Hvor Mye Koster Kos Og Lek? / Er Kos Og Lek Gratis?)

Ingen prøveperiode tilgjengelig. Velg Mynt-planen på KosOgLek for å få tilgang til ulike medlemskap. Betal med pay.nl.

Det er ingen prøveperiode.

Mynt-plan: Credits
Denne planen er ikke løpende, og vil derfor ikke fornyes automatisk.
3 mynter pris 45 kr
6 mynter pris 225 kr
30 mynter pris 900 kr
60 mynter pris 1750 kr
120 mynter pris 2700 kr
265 mynter pris 4500 kr

Du kan betale for dette medlemskapet med: pay.nl.


Kos Og Lek Kupongkoder / Rabatter

3 mynter pris 45 kr


Registrering (Hvordan Registrerer Jeg Meg På Kos Og Lek?)

Registrer deg på KosOgLek enkelt og raskt! Velg mellom 10 påkrevde felter eller registrer deg med Google-kontoen din. Bli medlem i dag!

KosOgLek har en middels lang registrering med totalt 10 påkrevde felter. Du kan også registrere deg ved å bruke Google-kontoen din.


Kos Og Lek-App / Mobil

Utforsk KosOgLek på alle enheter! Opplev det responsivt designet for PC, nettbrett og smarttelefoner. Ingen mobilapp tilgjengelig ennå.

Denne nettsiden har et fult responsivt nettdesign, så den kan bli brukt på hvilken som helst PC, tablet, eller smarttelefon. Det finnes ingen mobilapplikasjon enda.


Anonymitet

Sikre deg på KosOgLek: Registrer deg for å se profiler og laste opp bilder. Opplev SSL-sikret kommunikasjon og moderasjon mot falske profiler.

Du kan ikke se andre profiler på denne siden før du registrerer deg som medlem. Dette gir deg et grunnivå med sikkerhet. Ettersom du ikke kan maskere bildene dine på KosOgLek, kan hvem som helst se deg.

Vanligvis kan du laste opp en serie med bilder til profilen din. Da vil alle medlemmer kunne se dine bilder. Enkelte datingsider tilbyr en panikknapp som umiddelbart sender brukeren til en annen og mer uskyldig nettside. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på KosOgLek.

All data på KosOgLek.com sendes igjennom en SSL-tilkobling, som gjør det teknisk umulig for noen å få tak i meldingene dine.

FALSKE PROFILER

E-postadresse må bekreftes før du kan bruke kontoen din på KosOgLek. I tillegg må alle bilder bli godkjent av en moderator før de blir synlige på siden. Dette stopper bilder som åpenbart ikke er av medlemmet (f.eks. en tegnefilmfigur, en kjendis, etc) fra å bli lastet opp.


Tjenestevilkår

Som på de fleste andre datingsider, er tjenestevilkårene ganske lange.


Kontakt

Om du ønsker å kontakte denne datingsiden, kan du bruke følgende kontaktinformasjon:

Firmanavn: 

Adventure Online Marketing B.V.

Adresse: 

Kanaalweg 33

Postnummer + Poststed: 

2903LR Capelle aan den IJssel

Land: 

Nederland

Kundesupport e-post: 

[email protected]


Lukk Din Konto (Hvordan Sletter Jeg En Profil På Kos Og Lek?)

Denne datingsiden tillater medlemmer å avbryte deres betalte medlemskap, men fortsatt holde profilen deres privat. For å fjerne profilen din fra siden, har du to muligheter. Deaktivering av profilen din vil gjemme den og medlemmer vil ikke kunne se den. Denne muligheten lar deg logge inn og reaktivere profilen din til en hver tid. Alternativt kan du lukke kontoen din, og med det også slette den. Når den først er slettet, må du opprette en ny profil om du ønsker å bruke siden i fremtiden. Du kan ikke deaktivere kontoen din på KosOgLek, utenom deg kan lukke kontoen din. Om du ønsker å lukke kontoen din, kan du gjøre dette gratis. I tillegg kan du alltids melde deg av eventuelle epost-lister og nyhetsbrev.


KosOgLek Omtaler

Vi har ingen omtaler enda. Vennligst del din opplevelse med andre besøkende og skriv en omtale om KosOgLek.

Besøk KosOgLek

Skriv en omtale