Dinfling anmeldelse (2024) | Hvor stor er sjansen for suksess?

Dinfling - Dinfling stedet hvor du finner frekke fling og flirts Dinfling er alltid dit første valg når du ser etter en erotisk fling, bli med i dag og få fort underholdning!

Dinfling Fordeler

 • Norges nye topp treff i online kontakt!
 • 100% privat

Dinfling Ulemper

 • Du trenger et betalt medlemskap

Kundenes anmeldelser og test av Dinfling (2024)

Dinfling ble stiftet i Amsterdam i Nederland og søker seg ut i hele verden. Nå har Dinfling kommet til Norge og det er endelig lagt til rette for at nordmenn kan dra nytte av denne tjenesten. Oppsettet på hjemmesiden til Dinfling er brukervennlig med hvit bakgrunn og lyse farger generelt, noe som gjør at Dinfling spesielt blir rettet mot de yngre brukerne. Tror du likevel at du er for gammel for Dinfling? Langt i fra, Dinfling har brukere i alle aldre, det er bare det at siden har noe mer ungdommelig preg.


Å opprette en konto

Lurer du på hvordan man registrerer seg? Det er svært lett. Det første steget for å opprette en profil på Dinfling er å klikke på en av de det to blå knappene øverst til høyre på hjemmesiden. Der har du to valg, ”Meld deg på” eller ”Logg inn”. Dersom du allerede er en eksisterende bruker på Dinfling klikker du såklart på ”Logg inn”. Er du helt ny og vil komme i gang med å sende meldinger på Dinfling, klikker du på ”Meld deg på”.

Hvordan ser da dette påmeldingsskjemaet til Dinfling ut? Det ser slik ut, som på bildet nedenfor. Du kan også registrere deg ved å bruke din Google-konto for ekstra bekvemmelighet.

Dinfling: Enkel registrering med valg mellom påmelding eller innlogging. Bruk Google-konto for bekvemmelighet.

Påmeldingsskjemaet til Dinfling.

Når du så har fått opp denne boksen fra Dinfling er det bare å begynne å fylle inn informasjon om deg selv. Du velger ditt unike brukernavn, ditt passord og  hvilket kjønn du er, samt hvem du ser etter på Dinfling. Et lite tips til å få flere treff på sin profil er å velge et brukernavn med noe mer særpreg enn de som allerede er der. For eksempel ”Jegerkåt666” vil få langt færre treff enn  ”Agape”. Ikke bare er grunnen bruk av generiske ord som mange brukere på Dinfling kjenner igjen, det er også bruken av bokstavene æøå. Uheldigvis for oss i Norge er ikke utenlandske servere glade i disse bokstavene. Dersom du da bruker én av dem, risikerer du  å havne et stykke lenger bak i køen når andre brukere på Dinfling skal søke etter deg og din profil.

Så skal du fylle inn hvor i landet du vil søke etter brukere i din målgruppe på Dinfling. Du velger først fylke og så velger du i hvilken kommune du vil lete. Så må du oppgi din epostadresse slik at du kan aktivere kontoen din og få tilgang til gratis kreditter fra Dinfling. Det gjør at du raskere kan komme i gang med å sende meldinger til andre brukere og få kontakt lettere.

Det aller siste punktet i registreringsprosessen er at du må fylle ut din alder. Dette er fordi Dinfling inneholder såkalt ”voksent innhold” eller med andre ord ren pornografi. Alle brukere av siden skal være 18 år eller eldre.

Når du så har fylt inn alt dette vil du få en bekreftelsesepost fra Dinfling med en lenke der du kan klikke deg inn på kontoen din og du er klar til å bruke Dinfling for alvor.

En ting helt til slutt som er av betydning er å legge til et bilde av deg selv på profilen din. Brukere på Dinfling med bilder får mange flere treff og klikk enn de som ikke har bilder, og dette er noe du bør tenke å utnytte til det fulle. Det trenger bare å være et enkelt bilde du tar med mobilkameraet ditt.


Funksjon

Dinfling: Enkel chattetjeneste for rask og effektiv kommunikasjon. Få kontakt og lås opp bilder ved å opprette en profil. Opplev nettverkssamfunnet på Dinfling.

I sin helhet er Dinfling en ren chattetjeneste der ting fungerer veldig likt som for eksempel meldingsfunksjoner på mange andre tjenester på nettet. Poenget er at brukere av siden skal sende direktemeldinger til hverandre og med en gang være i stand til å svare hverandre. Poenget er at kommunikasjonen skal foregå raskt, effektivt og enkelt.

Er det så vanskelig å få kontakt med andre brukere på Dinfling? Nei, det er det ikke. De fleste opplever å veldig raskt få kontakt med andre brukere på hjemmesiden og før man vet ordet av det har man en stappfull innboks av meldinger fra brukere på Dinfling.

For å virkelig se andre brukere av siden må du ”låse opp bildene”. Det gjør du ved å opprette en profil.  Du kan da også se hvem som er i nærheten og hvem som ikke er det.


Sikkerhet

Det er helt trygt og sikkert å oppgi sensitiv og personlig informasjon om betaling og lignende til Dinfling. Siden er driftet under et strengt regelverk som brukes av myndigheter i de fleste land og det gjør at du ikke trenger å frykte noe, dersom du er skeptisk til hvordan du for eksempel skal betale eller gjøre noe annet på siden. Så langt har det ikke blitt rapportert inn tilfeller om svindel eller at andre brukere har mistet pengene sine når de har betalt for tjenestene som siden tilbyr.

Og er du ikke helt sikker på hvordan sikkerhetsoppsettet ser ut? Ta en kikk på bildet nedenfor, så finner du det ut.

Dinfling Sikkerhet

Dinfling tar din sikkerhet på alvor


Omdømme

Dinfling har gjort sitt inntog i Norge og reaksjonene er noe blandet. Noen brukere er usikre på hva dette er mens andre er noe mer lunkne til bruk av siden. Siden er i stadig vekst og kan derfor virke noe uoversiktlig til å begynne med, men det er fullt mulig å benytte siden uten å  bli helt og fullstendig satt ut.


Kundeservice

Du kan:

  • Sende epost
  • Ringe
  • Sende brev i posten

Dette er det skrevet mer om i teksten nedenfor.

Hvordan er det så å bruke kundeservicefunksjonen? Du klikker nederst på siden, til høyre på ”Brukerstøtte” og blir omdirigert til oversikten nederst på bildet.

Dinfling Kundeservice

Brukerstøtteskjemaet til Dinfling

Kontaktskjemaet til brukerstøttefunksjonen inneholder mye informasjon og det er lett å komme i kontakt med brukerstøtteavdelingen. For de riktig interesserte er det faktisk også mulig å sende et godt, gammeldags brev i posten, ved bruk av adressen øverst på siden.

Det er også mulig å ringe telefon. Det er ikke oppgitt umiddelbart men det lønner seg nok å snakke på engelsk til personalet på brukerstøtteavdelingen siden man tross alt ringer til et annet land. Det er overhodet ikke noe farlig og staben som jobber med disse oppgavene har lang erfaring i å behandle andre kunders spørsmål og svar med hva enn det skulle være.

Liker du ikke å snakke i telefonen med fremmende? Da er det ikke verre enn at du kan sette deg trygt bak tastaturet på PCen og skrive en epost til Dinfling og få svar på den måten. Som med bruk av telefonen lønner det seg nok å formidle budskapet sitt på engelsk. Da hjelper siden deg med akkurat det samme som du lurer på, dersom hadde benyttet deg av telefontjenesten heller.


Tips

Hvordan får du så flere treff på profilen din til Dinfling? Det første steget er som tidligere nevnt å bruke et profilbilde, og ikke bare en vanlig bakgrunn slik at andre brukere kan lettere komme i kontakt med deg.

Noe som likevel mange brukere som oppretter profil på Dinfling tenker på er at det lønner seg å bruke litt tid på å ta et skikkelig bilde. Prøv å få til en lys og helst hvit bakgrunn – for eksempel stueveggen din hjemme eller kanskje veggen på badet. Prøv å ta bildet midt på dagen, gjerne en dag det er sol slik at det er lysere i stuen eller på badet, og bruk også rikelig med lys. Prøv ut forskjellige stillinger slik at brukere av siden får et inntrykk av deg fra ulike vinkler – det vil øke sannsynligheten for at du oppleves som mer attraktiv. Det er tross alt viktig å gi noen du vil imponere en eller flere smakebiter av deg selv, særlig når man bare har noen millisekunder på å imponere andre.


Priser

Det er ingen prøveperiode.

Mynt-plan: Credits
Denne planen er ikke løpende, og vil derfor ikke fornyes automatisk.

3 mynter pris 75 kr
6 mynter pris 225 kr
30 mynter pris 900 kr
60 mynter pris 1750 kr
120 mynter pris 2700 kr
265 mynter pris 4500 kr


Du kan betale for dette medlemskapet med: pay.nl.


Dinfling Flirt Kupongkoder / Rabatter

10 meldinger 135 kr ( -64%)


Eksotisk Flirt-app / Mobil

Dinfling: Brukervennlig nettsted tilpasset alle enheter. Mobilapp ikke tilgjengelig ennå. Opplev enkel tilgang uansett enhet.

Dinfling tilbyr et responsivt nettdesign som gjør det mulig å bruke nettstedet på alle enheter, inkludert PC-er, nettbrett og smarttelefoner. Dessverre er det foreløpig ingen mobilapplikasjon tilgjengelig.


Anonymitet

Dinfling: Registrer deg for å se profiler og del dine bilder trygt. Ingen panikkknapp tilgjengelig. Beskyttet med SSL-tilkobling. Opplev sikker nettdating.

Du kan ikke se andre profiler på denne siden før du registrerer deg som medlem. Dette gir deg et grunnivå med sikkerhet. Ettersom du ikke kan maskere bildene dine på Dinfling, kan hvem som helst se deg.

Vanligvis kan du laste opp en serie med bilder til profilen din. Da vil alle medlemmer kunne se dine bilder. Enkelte datingsider tilbyr en panikknapp som umiddelbart sender brukeren til en annen og mer uskyldig nettside. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på Dinfling.
All data på Dinfling.com sendes igjennom en SSL-tilkobling, som gjør det teknisk umulig for noen å få tak i meldingene dine.


Å slette en konto

For å slette en konto, må man først gå inn på hjemmesiden, www.dinfling.com. Så gjør man følgende:

Steg 1) Logg deg på profilen din på Dinfling.

Steg 2) Gå videre til “Min profil”

Steg 3) Klikk på tannhjulikonet

Steg 4) Ved bunnen av siden, klikker du på på “Slett kontoen min”

Steg 5) Trykk på “OK” for å slette kontoen din


Dinfling Omtaler

  God service!

  Var skeptisk til denne siden, men det er jeg ikke nå lengre. Fikk problemer med å logge meg inn og hadde glemt passordet. Trodde ikke denne siden skulle ha kundeservice, men til min store overraskelse så svarer kundeservice med en gang. Meget profesjonelt. Positivt overasket over denne siden. Er underholdning for alle penga!

  Fordeler
  Rask god service. Fått kontakt med mange damer. Er helt topp!

  Ulemper
  Har ikke mye å utsette her. Koster penger å sende meldinger, men det var jeg klar over.

  Masse ledige damer!

  Ble overveldet over hvor mange damer som søker menn her inne. Har nå kommet i kontakt med flere damer. Godt utvalg. Har ikke angret ett sekund på å ha meldt meg på her. Dette fyller tiden og jeg storkoser meg.

  Fordeler
  Brukervennlig og mange ledige damer

  Ulemper
  Prøvde å laste ned mobilapp, men fant ikke.

Besøk Dinfling

Skriv en omtale