datingsider

Nye datingsider

datingsider

KosOgLek

Casual

Registrer deg, få ubegrenset tilgang, og start flørtingen! Ja, det er så enkelt. Som medlem av KosOgLek vil du ha alle verktøyene du trenger. Et lett-å-bruke grensesnitt, sider og sider og enda flere sider med bilder o

Les mer »
Milf Jakt

Casual   •   3 Omtaler

Registreringsprosessen er veldig enkel og rask. Du trenger bare å oppgi noen få grunnleggende fakta, hvoretter du kan begynne å evaluere forskjellige profiler. Du kan velge å legge til informasjonen og laste opp flere bilder mens du bruker nettstedet. Det beste med Hyggeligtreff er at det er HELT GRATIS å komme i gang, og alt du trenger er å ha en internettforbindelse.

Les mer »
Ektekos

Casual   •   2 Omtaler

HVORDAN FUNGERER DET? 1. Registrer deg å fyll ut din profil informasjon. Å legge til et profil bilde vil bedre din profil veldig og gi deg mer suksess. Klikk på aktivering linket i din bekreftelses mail og du kan starte å matche med en gang! 2.Les mer »
Frekkis

Casual   •   2 Omtaler

MØT NOEN AV VÅRE MEDLEMMER Frekkis er en kompromissløs online sosialt sex samfunnet med tusenvis av fordomsfrie mennesker som leter etter no-strings-attached sex. Så hvis du er ute etter en flørt til å leve ut dine villeste fantasier, er FrekLes mer »
Hetetreff

Casual   •   1 Omtale

Registrer deg, få ubegrenset Tilgang og start flørting! Ja, det er så enkelt. Som medlem av Hetetreff vil du ha alle verktøyene du trenger. Et lett-å-bruke Interface, sider og sider og enda flere sider med bilder og mulige matches, og alle søLes mer »
Eksotiskflirt

Casual   •   2 Omtaler

Finn ut hvorfor Eksotiskflirt er noe for deg Eksotiskflirt er en plattform for voksne, med tusenvis av medlemmer som registrerer seg hver dag! Kan du lett finne drømme profilen, ved å bruke vårt søkeverktøy. Eksotiskflirt har laget et sikkert mLes mer »
Academic Singles

Høyutdannet

Academic Singles er en datingside som har vært til stede i det norske markedet i en relativt lang periode. I dag har tjenesten over 200 000 norske medlemmer, og kjønnsfordelingen er rundt 50/50. Dette gjør datingsiden relativt god.

Les mer »
60 Dating

senioren

 • Hvorfor 60-Dating virker

  Lev livet fullt ut

  • Med 60-Dating er det enkelt å komme i gang!

   Har du lyst til å møte noen på din egen alder som også ser etter en partner? Vil du legge planer, le o

Les mer »
30 Dating

Casual

 • Å starte noe nytt kan være vanskelig!

  Har du noen gang ønsket at du bare kunne møte noen som var ditt livs kjærlighet? Med vår vitenskapelig beviste personlighetstest kobler vi deg til single som er en ekt

Les mer »
40 Dating

Casual

 • Derfor virker 40-Dating

  Finn personen du passer sammen med

  • Starten på et parforhold.

   Basert på resultatene fra 40-Datings vitenskapelige personlighetsvurdering, kommer vi bare til å introdusere deg til perso

Les mer »
Singles50

Casual

Særlig for de som er over 50 år, eller nærmer seg dette, kan det være vanskelig å finne en partner. Man treffer ikke ofte nye mennesker, og mange man treffer på sin egen alder er også ofte allerede i et forhold. Derfor kan det være veldig aktLes mer »
C-date

Casual

C-date er en bra datingside dersom ditt formål er å lete etter uforpliktende dating. Kjønnsfordelingen er jevn, det er relativt mange medlemmer, og funksjonene på datingsiden fungerer bra. Dersom du er ute etter noe mer seri&

Les mer »
SM Marked

SM   •   1 Omtale

Hvorfor SMMarked?

Er du på jakt etter en tilfeldig flørt eller en spennende online kontakt? Det er mulig på SMMarked. Her inne finner du deilige slave eller ei domina på jakt etter lidenskap og eventyr i livet! Kos deg mens du kan, liver er kort! Det dukker opp nye medlemmer hver dag, ikke nøl med å registrere deg. Du kan begynne å sjekke profilene deres med en gang. Hva venter du på ?!

Les mer »
Shemale Florte Kontakt.

Shemale   •   3 Omtaler

Er du på jakt etter en tilfeldig flørt eller en spennende online kontakt? Det er mulig på ShemaleFlørteKontakt. Her inne finner du deilige menn og Shemale på jakt etter lidenskap og eventyr i livet! Kos deg mens du kan, liver er kort! Det dukker opp nye medlemmer hver dag, ikke nøl med å registrere deg. Du kan begynne å sjekke profilene deres med en gang. Hva venter du på ?!

Les mer »
TsDates

Shemale

Premium datingside for transseksuelleLes mer »
ModneFlørtPlassen

Milf

ModneFlørtPlassen är en online datingplattform som är avsedd för mogna och erfarna singlar som söker romantik och flört. Det är en plats där äldre människor kan ansluta till likasinnade och bygga me

Les mer »
Mote Norske Jenter

Casual

MoteNorskeJenter - Finn flørter og spennende kontakter anonymt

Les mer »
MenNation

Homoseksuell / Lesbisk

Finn Bi Men, Men Personals, Gay Dating og hookups

Les mer »
Gay kontakt Norge

Homoseksuell / Lesbisk

Gay kontakt Norge | Man søker mann

Er du på jakt etter din drømme mann. Her kan du som mann møte din drømme mann, eller om du bare er ute etter en flørt, så bør du bli med oss på Gay kontakt Norge., Gay Kontakt Norge

Les mer »
Slemflirt

Casual   •   1 Omtale

Slemflirt.com Leter du etter et stabilt seksuelt forhold eller en quickie? Vi matcher for deg! Leter du etter sex-forhold eller quickie? Vi vil matche deg!Les mer »

Casual

Finn et erotisk møte i ditt område - bareennatt.com

Finn den perfekte personen i ditt område for et erotisk møte. Registrer deg nå!

Les mer »
Milf Finder
Casual Dating
DirtyDating
GayPartner

Homoseksuell / Lesbisk

Gaypartner.no | Kontakt deilige menn

Homofile kontaktside med gratis match garanti. Begynn å nyt idag!

Les mer »