Norske Shemale Floerter - NorskeShemaleFloerter.com

Tusenvis av single er på jakt etter kontakter

ShemaleFlørteKontakt har over 1.000 treff hver dag. Og over 50.000 medlemmer! Vårt system med matchmaker, flørtemeldinger og e – post oppdateringer hjelper deg rask t og enkelt med å finne din perfekte match.

Trygg søking etter matcher

Vi er opptatt av din sikkerhet. Vårt kundesenter er åpent fra klokka 9 – 23 og er klare til å hjelpe deg. Kundesenteret er også ansvarlig for å kontrollere alle nye profiler. Din sikkerhet er svært viktig for oss.

En pålitelig nettside

ShemaleFlørteKontakt er en del av et stort internasjonalt selskap. Nøkkelfaktorene våre er pålitelighet og sikkerhet. Alle kjøp er midlertidige og vi opererer ikke med automatisk fornyelse av medlemskap hos oss. Du betaler kun for det du vil ha!

Kontakter på mobilen

Du kan enkelt finne de deiligste single samtidig som du er på farten. ShemaleFlørteKontakter optimalisert for mobilt bruk, og hjelper deg med å holde kontakten med matchene dine uansett hvor du er.

 

Norske Shemale Floerter Fordeler

 • Live-Chat: Tilbyr direkte og umiddelbar kommunikasjon mellom medlemmene.
 • Godt Etablert Nettsted: Tilbyr en pålitelig og brukervennlig plattform.
 • Mulighet for å Rapportere Spam-Profiler: Forbedrer brukersikkerheten ved å tillate rapportering av mistenkelige profiler.
 • Private Profiler: Øker personvern ved at kun registrerte medlemmer kan se profiler.
 • SSL-Kryptert Dataoverføring: Sikrer at all kommunikasjon og data er beskyttet.

Norske Shemale Floerter Ulemper

 • Ingen Mobilapp Tilgjengelig: Begrenser tilgjengelighet for brukere som foretrekker å bruke apper.
 • Ingen Identitetsbekreftelse: Øker risikoen for falske profiler og svindel.
 • Ingen Anonyme Betalingsmetoder: Kan være en hindring for brukere som ønsker å opprettholde høy grad av anonymitet.

Norske Shemale Floerter Oppsummering: (Hva er Norske Shemale Floerter?)

Datingsiden "Norskeshemalefloerter" er i kategorien Trans Dating. Denne siden er for deg med heterofilhomofil og seksuell legning. Siden ble startet opp i 2024, og er nå 0 år gammel. Forsiden av datingsiden inneholder ingen voksenbilder.


Funksjoner (Hvordan virker Norske Shemale Floerter?)

Norskeshemalefloerter: Trans-dating med søk på kjønn, alder, bilder. Tilbyr regionale søk og privat chat for å finne matcher i ditt område.

Blant søkekriteriene på Norskeshemalefloerter finner du:

 • Kjønn
 • Alder
 • Kun med Bilde
 • Online nå


Utvidet søk er tilgjengelig ved bruk av mer spesifikke kriterier.

Regionale søk er tilgjengelige for å identifisere folk interessert i å date nær din posisjon. Du har også muligheten til å invitere og/eller starte privatsamtaler med andre medlemmer. Har du funnet noen du er interessert i, men vet ikke hva du skal si? Å sende en virtuell gave er en fantastisk måte å bryte isen på!


norskeshemalefloerter.com: Pris / Priser & betalingsmetoder (Hvor mye koster Norske Shemale Floerter? / Er Norske Shemale Floerter gratis?)

Norskeshemalefloerter tilbyr myntplaner fra 53 til 630 kr for spesielle tjenester, betalbar med kredittkort, Klarna og debetkort (SEPA).

Det er ingen prøveperiode.

Mynt-plan: Credits
Denne planen er ikke løpende, og vil derfor ikke fornyes automatisk.
5 mynter pris 53 kr
6 mynter pris 105 kr
15 mynter pris 210 kr
25 mynter pris 315 kr
50 mynter pris 630 kr
Du kan betale for dette medlemskapet med: Kredittkort, Klarna og Debetkort (SEPA).


Norske Shemale Floerter Kupongkoder / Rabatter

5 poeng koster 53 i stedet for 105 kr.


Registrering (Hvordan registrerer jeg meg på Norske Shemale Floerter?)

Bli medlem av Norskeshemalefloerter ved å fylle ut et detaljert registreringsskjema med 22 obligatoriske felt.

Norskeshemalefloerter har en lang registering med totalt 22 påkrevde felter.


Norske Shemale Floerter-app / Mobil

Norskeshemalefloerter: Fullt responsivt design for bruk på PC, tablet og smarttelefon, med optimalisert mobilversjon, men ingen app ennå.
Denne nettsiden har et fult responsivt nettdesign, så den kan bli brukt på hvilken som helst PC, tablet, eller smarttelefon. Hvis du bruker denne siden med en mobilenhet, som en smarttelefon, finnes det en optimalisert mobilversjon. Det finnes ingen mobilapplikasjon enda.


Anonymitet

Norskeshemalefloerter beskytter brukere med medlemskapsbasert profilvisning og SSL-kryptert data, men tilbyr ikke bilde-masking

Du kan ikke se andre profiler på denne siden før du registrerer deg som medlem. Dette gir deg et grunnivå med sikkerhet. Ettersom du ikke kan maskere bildene dine på Norskeshemalefloerter, kan hvem som helst se deg.

Vanligvis kan du laste opp en serie med bilder til profilen din. Da vil alle medlemmer kunne se dine bilder. Enkelte datingsider tilbyr en panikknapp som umiddelbart sender brukeren til en annen og mer uskyldig nettside. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på Norskeshemalefloerter.

All data på norskeshemalefloerter.com sendes igjennom en SSL-tilkobling, som gjør det teknisk umulig for noen å få tak i meldingene dine.


Falske profiler

E-postadresse må bekreftes før du kan bruke kontoen din på NorskeShemaleFloerter. I tillegg må alle bilder bli godkjent av en moderator før de blir synlige på siden. Dette stopper bilder som åpenbart ikke er av medlemmet (f.eks. en tegnefilmfigur, en kjendis, etc) fra å bli lastet opp. Om du tror en bestemt profil er falsk, kan du rapportere den for videre sjekk.


Sikkerhet

Kan blokkere brukere:  Nei
Kan rapportere brukere:  Ja
Modererte profilbilder:  Ja
Deler dataene dine med andre nettsteder:  Ingen deling
Bildet ditt kan bli brukt i reklamer:  Nei
Ektehetskontroll:  Nei
Profilvisibilitet:  Nei
Støtter private bilder:  Nei


Tjenestevilkår

Som på de fleste andre datingsider, er tjenestevilkårene ganske lange.


Kontakt

Om du ønsker å kontakte denne datingsiden, kan du bruke følgende kontaktinformasjon:

Firmanavn:  LiveConnectors BV
Adresse:  Laarderhoogtweg 25
Postnummer + Poststed:  1101EB Amsterdam
Land:  Nederland
Kundesupport e-post:  [email protected]
Kundesupport telefon:  +31850185157


Lukk din konto (Hvordan sletter jeg en profil på Norske Shemale Floerter?)

Norskeshemalefloerter tillater gratis konto-lukking og fjerning av profil, uten deaktivering, inkludert enkel avmelding fra epost-lister.

Denne datingsiden tillater medlemmer å avbryte deres betalte medlemskap, men fortsatt holde profilen deres privat. For å fjerne profilen din fra siden, har du to muligheter. Deaktivering av profilen din vil gjemme den og medlemmer vil ikke kunne se den. Denne muligheten lar deg logge inn og reaktivere profilen din til en hver tid. Alternativt kan du lukke kontoen din, og med det også slette den. Når den først er slettet, må du opprette en ny profil om du ønsker å bruke siden i fremtiden. Du kan ikke deaktivere kontoen din på NorskeShemaleFloerter, utenom deg kan lukke kontoen din. Om du ønsker å lukke kontoen din, kan du gjøre dette gratis. I tillegg kan du alltids melde deg av eventuelle epost-lister og nyhetsbrev.


Norske Shemale Floerter Omtaler

Vi har ingen omtaler enda. Vennligst del din opplevelse med andre besøkende og skriv en omtale om Norske Shemale Floerter.

Besøk Norske Shemale Floerter

Skriv en omtale