Flirtytreff anmeldelse (2024) | Hvor stor er sjansen for suksess?

Flirtytreff.com Ja, det er så enkelt. Som medlem av flirtytreff.com vil du ha alle verktøyene du trenger. Et lett-å-bruke grensesnitt, sider og sider og enda flere sider med bilder og mulige matches, og alle søkemulighetene du trenger for å finne det du leter etter... fort.

Flirtytreff Fordeler

 • Norges nye topp treff i online kontakt!
 • 100% privat
 • Live-Chat

Flirtytreff Ulemper

 • Du trenger et betalt medlemskap

Introduksjon

Oppdag Norges nyeste side for flørting!

100% privat, bli med i et trygt miljø der du kan flørte og møte singler fra hele Norge!


FlirtyTreff: Hvordan fungerer det?

Det er helt gratis å registrere seg!

Du må først spesifisere om du er en mann eller en kvinne og om du ser etter en kvinnelig eller mannlig date.

Husk at du kan endre disse preferansene på senere tidspunkt.
Så snart du har registrert deg, får du en bekreftelse på e-post i innboksen din. Sørg for at du aktiverer kontoen din!

Registrering på Flirtytreff: Velg ditt kjønn og preferanser. Aktiver kontoen din via e-post for å begynne å møte likesinnede.


Hovedfunksjoner

Du ser forskjellige muligheter for å kunne starte å søke og ta kontakkt med forskjellige profiler.

 • Innbokls: Du kommer til å kunne lese alle de private beskjedene du får i tillegg til å holde øye med alle de beskjedene du sender. En god måte å få bedre kontakt på en mer privar måte med andre brukere.
 • Min profil: Stedet du lager og redigerer profilen din. Legg til bilder og alle typer ekstrainformasjon som du mener kan være interessant for andre brukere!
 • Søk etter andre brukere: Du kan filtrere søket etter forskjellige kriterier. Sjekk profilbilde, by og alder og begynn med å ta kontakt hvis du synes det er interessant!
 • “Matcspill”:Du kommer til å se forskjellige profiler og «Lik» eller «Hopp over». Et morsomt spill for å starte å møte singler i nærheten.
 • Matched: Her finner du en liste over de profilene som har matchet deg, i tillegg til de brukere som har likt profilen din. Skap interesse og start med å flørte!

Oppdag Flirtytreffs hovedfunksjoner: Innboks, Min profil, Søk, Matchspill og Matched. Enkel kontakt med likesinnede singler!


FlirtyTreff Priser

3  NOK 45 NOK 15
6 NOK 225 NOK 37.5
30 NOK 900 NOK 30
60 NOK 1750 NOK 29.17
120 NOK 2700 NOK 22.5
265 NOK 4500 NOK 16.98
KREDITTER PRIS PRIS PER MELDING

Ingen prøveperiode tilgjengelig. Velg Mynt-planen på FlirtyTreff for å få tilgang til ulike medlemskap. Betal med pay.nl.


Flirty Treff Kupongkoder / Rabatter

3 mynter pris 45 kr

 


Pålitelighet og sikkerhet

Dette går ikke utover privatlivet.

Både persondata og bankinformasjon ved premium-abonnement er helt sikre siden plattformen bruker anti-svindel-teknologi for å unngå risikoer.


Flirty Treff-app / Mobil

Denne nettsiden har et fult responsivt nettdesign, så den kan bli brukt på hvilken som helst PC, tablet, eller smarttelefon. Det finnes ingen mobilapplikasjon enda.

Opplev Flirtytreff responsivitet på alle enheter! Uansett om det er PC, nettbrett eller smarttelefon, kan du nyte dating uten en mobilapp foreløpig.
 


Anonymitet

Du kan ikke se andre profiler på denne siden før du registrerer deg som medlem. Dette gir deg et grunnivå med sikkerhet. Ettersom du ikke kan maskere bildene dine på flirtytreff, kan hvem som helst se deg.

Vanligvis kan du laste opp en serie med bilder til profilen din. Da vil alle medlemmer kunne se dine bilder. Enkelte datingsider tilbyr en panikknapp som umiddelbart sender brukeren til en annen og mer uskyldig nettside. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på flirtytreff.

All data på flirtytreff.com sendes igjennom en SSL-tilkobling, som gjør det teknisk umulig for noen å få tak i meldingene dine.
Registrer deg på Flirtytreff for å oppnå en grunnleggende sikkerhet og vise profilen din uten å kunne skjule bildene dine. Utforsk nettsiden uten en panikknapp, men med SSL-kryptert data for beskyttelse.


Rangering av FlirtyTreff: Vår mening

FlirtyTreff er et virkelig godt alternativ for Norske singler som leter etter lidenskaplige møter og som vil flørte på nettet.
Det oppretter et sikkert sted der man kan interagere med hverandre.

Å få kontakt og finne den perfekte uformelle match er mye lettere med en plattform som FlirtyTreff!

Prøv den!


Flirtytreff Omtaler

  BL�FF, SVINDEL OG BARE TULL!!

  Ligg unna denne siden! Denne gir deg null treff og tom lommebok og det er alt den gir!!

  Fordeler
  Mye falske bilder med alt ifra pornostjerner til stjålede profilbilder

  Ulemper
  Umulig å treffe noen og svindyrt!

  Liker det

  Kompisen min vet at jeg elsker uforpliktet sex, så han anbefalte meg denne siden. Å det må jeg virkelig takke han for, fordi hær har jeg funnet så mange jenter som vil ha sex. Å når jeg ikke er på et hotellrom med en av jentene på nettsiden, flørter vi om sex over meldinger. Dette er drømme nettsiden.

Besøk Flirtytreff

Skriv en omtale