Ashley Madison - ashleymadison.com

Umiddelbart med en gang man kommer inn på forsiden av Ashleymadison får man en idé om hva denne siden handler om og hva temaet er. En kvinne som holder pekefingeren foran munnen og hysjer på deg. Diskresjon. Hemmeligheter. Hva er det som ikke må komme ut? Hva er det som er må skjules? Hvem er det hun prøver å beskytte? Er det seg selv eller andre? Hva har denne kvinnen gjort som absolutt ikke må komme ut? Svaret kommer rett under logoen til Ashleymadison – nemlig utroskap. ”Unn deg en affære” er slagordet til Ashleymadison. Det er nesten så man skulle tro at det er et lite og utbetydelig snev av overklasse som preger denne siden. En svart bakgrunn med minimalistisk form og stive, firkantede og vinklede bokstaver.

Ashley Madison Fordeler

 • Sikkerheten er på topp, spesielt siden cyberangrepet i 2015
 • Funksjonene er gratis for kvinnelige brukere som er interessert i menn
 • Veldig diskret og privat side
 • Et trygt sted å ha en affære uten dømmekraft eller fordommer

Ashley Madison Ulemper

 • Søkealternativet er ikke strømlinjeformet eller spesifikt.

Kundenes anmeldelser og test av Ashley Madison (2024)

Det kan tyde på at Ashleymadison først og fremst retter seg mot menn i 40-årene som kjeder seg og som søker litt mer spenning i livet. Samtidig er det ikke til  å komme unna ringen på fingeren til kvinnen som holder pekefingeren foran munnen sin. Hun er gift. Betyr det at hun er på aktiv jakt etter andre utro menn eller er hun en hustru som har blitt ”utsatt” for en stallende hingsts behov? Og som ber den utro mannen om å ikke si det til noen? Er hun redd for at hennes egen mann skal finne ut av dette?

Ashleymadison er en utroskapsside som har versert i mange år og som har gått gjennom litt av hvert her i landet. Det er vanskelig å tro at det ikke allerede er mange brukere inne på siden.

Ashley Madison

 

Forsiden til Ashleymadison er diskret og minimalistisk.

Videre nedover forsiden er det mulig å lese hvordan Ashleymadison har eksistert siden 2001 og hvordan millioner av mennesker har fått livene sine endret – selvsagt til det bedre ved å benytte siden. Dersom man er interessert i polyamori – altså å ha flere elskere oppfordres man til å bruke Ashleymadison. Det er visstnok mange mennesker i hele verden som gjør dette og de har funnet mange polyamoriske venner både her og der.

Selv om Ashleymadison hevder at de er et sted for alle – ikke bare de rike, er det ikke til å komme unna at det er en viss stil og en eleganse som kreves for å smidig navigere seg framover. Dette kan selvsagt gjøres av en hvilken som helst person som øver seg, men det er desto lettere å gjøre dette når man har litt erfaring med mennesker generelt.

Dette gjelder særlig for mennesker i det øvre lag i sosieteten, de som gjerne er på forretningsreiser eller lignende. Å være diplomatisk, ydmyk og samtidig dødelig bak ryggen på andre er en kvalitet få besitter  – og denne er helt avgjørende for om man kan utnytte potensialet til Ashleymadison til det fulle.

Ashley Madison er for alle

Selv om siden hevder at Ashleymadison er for alle må man likevel være bevisst på hvilke mennesker man møter inne på siden.

Videre finnes det ikke så mye mer informasjon om siden annet enn at man straks blir bedt om å lage en profil og opprette en bruker slik at man kan komme i gang med å lete etter andre, utro mennesker på nett. La oss seg på hvordan man gjør dette.

Å opprette en konto

Skal du opprette en konto på Ashleymadison begynner du på en noe uvanlig måte med å trykke på den rosa boksen der det står ”Se treffene dine”. Så velger du sivilstatus og hva du er på jakt etter. Du kommer da videre til en ny side der du skal fylle ut ytterligere informasjon om deg selv, samt hva du ser etter. Det hele tar ikke lenger tid enn et minutt.

Etter at du har gjort dette kan du nå begynne å bruke Ashleymadison.

Funksjon

Hvordan fungerer Ashleymadison?

Målet med siden er å hele tiden bli kjent med nye mennesker som søker det samme som deg. Ashleymadison vil at du skal kunne finne andre som også er på jakt etter utroskap eller aller helst spenning i hverdagen. Derfor er det lagt opp til at du bruker meldingsfunksjonen for å kommunisere med andre medlemmer.

Når du så har sendt nok meldinger på Ashleymadison til at du kjenner deg noe tryggere på hvem denne personen er, kan du velge å ta steget fullt ut med å møte han eller hun. Som regel må dette avklares godt på forhånd. Det lønner seg da å gå gjennom alle mulige utfall av hendelsen.

Hvor skal man treffes? Hvem er det man kan treffe som kan ha interesse av å vite av at du er der du er? Hvor sannsynlig er det at du møter på den personen på det angitte stedet? Finnes det andre faktorer som kan spille inn i bildet? Er det noens barn som kan komme og forstyrre den lille gledesstunden dere har? Og så videre. Det er mye man må ta hensyn til når man planlegger å møtes fra Ashleymadison.

Sikkerhet

På grunn av sitt noe frynsete rykte har Ashleymadison tatt sikkerheten til sine brukere på største alvor. All informasjon som brukere oppgir til siden blir lagret etter gjeldende lover avhengig av i hvilket land det er man er i. For Norge sin del er det datatilsynet som setter begrensninger på  hvor mye og hvor lenge Ashleymadison har lov til å lagre data om brukere.

En liten ting som er litt kjedelig er at i det du oppgir din informasjon til Ashleymadison gir du samtidig siden rett til å dele dette med andre selskaper som mellom annet utfører markedsanalyse og ser derfor etter ”rette individer” å rette seg mot.  

Omdømme

Ashleymadison har et litt frynsete rykte her i landet siden det har blitt utført stadige hackerangrep i mot siden. Dette har gjort at over tusenvis av andre nordmenn har fått sine kontoer og sin informasjon offentliggjort. Det er ikke så mye annet man kan gjøre enn å håpe at det går over, når noe sånt har skjedd. I det siste har det ikke vært slike episoder fra Ashleymadison, men folk glemmer ikke dette og det vil nok gå en stund før folk slipper ned garden din og er villige til å opprette en profil på siden.

Siden er ellers gjenstand for mye kritikk, særlig fra andre kvinner, som mener det er umoralsk og uetisk å drive på med den slags form for nettdating. Ashleymadison legger jo opp til at man skal være utro – gå bak ryggen på sin partner og det er forståelig at det ikke er all verdens popularitet å spore. Dette gjelder særlig for kvinner som blir oftest rammet av dette.

De fleste mennesker anser nok siden som useriøs og bruker ikke nevneverdig mye tid på denne, noe som i sin helhet egentlig er ganske forståelig.

Kundeservice

Du kan:

 • Sende epost
 • Lese artikler om hjelp
 • Ringe
 • Sende brev i posten

Dette er forklart litt mer i detalj lenger nede.

Dersom du lurer på noe hos Ashleymadison og ikke finner ut av det selv kan du benytte kundeserviceskjemaet som du finner nederst på siden under ”Kontakt oss”. Du kommer da til en meny der du får en rekke valg, mellom annet kan du velge blant mange emner og fra der gå videre og lete etter svar på det spørsmålet du lurte på.

Hvordan ser skjemaet ut? Slik som dette, på bildet nedenfor.

Ashley Madison Kundeservice

Kundeserviceskjemaet til Ashleymadison.

Dersom dette ikke går kan du kontakte kundeservice direkte. Du kommer da til en side med både telefon – og postnummer slik at det er mange måter å kontakte Ashleymadison på. Dersom du ikke vil gjøre dette kan du bare sende en epost.

En viktig ting som mange kanskje ikke har tenkt på er at siden er opprettet i Canada og derfor må du enten skrive på engelsk eller fransk. I tillegg har Canada en rekke andre fridager enn hva vi er vandt til her i Norge, slik at det er ikke alltid at Ashleymadison er åpen for henvendelser.

Tips

Siden Ashleymadison har eksistert i mange år, har siden lært seg noe om bekymringer fra folk flest og hva det er de ser etter. I tillegg er det også slik at folk er i dag mye mer bevisst på hva som skjer rundt seg. Internett gjør at informasjon er lettere tilgjengelig for folk flest, og da kommer også kunnskap om ha man skal se etter hos en som er utro.

Alt dette har Ashleymadison tatt til seg og jobber stadig med å forbedre brukeropplevelsen. Siden er spekket til randen med tips og triks til hvordan du best mulig kan utnytte opplevelsene som venter deg. Dette illustreres godt av bildet nedenfor.

Ashley Madison Tips

Tips og triks til hvordan man kan få en best mulig opplevelse ut av Ashleybridget.

Priser

Lurer du på hvor mye det koster å bruke Ashleymadison? Istedenfor å betale per måned betaler du for så og så mange poeng der du mellom annet kan lese og sende meldinger, legge til og se på andre sine bilder, også videre. Alt dette koster poeng.

 • 100 poeng – 299 kr
 • 500 poeng –  889 kr
 • 1000 poeng – 1449 kr

Å slette en konto

Vil du ikke være lenger hos Ashleymadison og ønsker å slette kontoen din? Det er faktisk veldig enkelt. Gjør dette:

 • Steg 1) Gå til ashleymadison.com
 • Steg 2) Logg deg inn på profilen din med brukernavn og passord
 • Steg 3) Gå til ”Min profil”
 • Steg 4) Nederst på siden til venstre, klikk på ”Slett profil”.


Ashley Madison Omtaler

Vi har ingen omtaler enda. Vennligst del din opplevelse med andre besøkende og skriv en omtale om Ashley Madison.

Besøk Ashley Madison

Skriv en omtale