NextLove - Nextlove.no

Om du er alenemor eller –far bør du definitivt sjekke ut NextLove. Dette er en datingside spesielt tilpasset for denne målgruppen, og har ført mange aleneforeldre sammen. Som alle vet, er det ikke spesielt enkelt å oppdra et barn alene. Da er det flott å kunne være medlem på NextLove, hvor du kan finne andre mennesker i en lignende situasjon. Det er nok enklere å finne en date enn et uforpliktende, kort forhold, men også dét kan være en mulighet ved medlemskap hos NextLove.

NextLove Fordeler

 • For single som er ute etter den neste store kjærligheten.
 • De fleste brukerne er middelaldrende.

NextLove Ulemper

 • få gratis funksjoner.

Kundenes anmeldelser og test av NextLove (2022)

Hvordan ser så forsiden til Nextlove ut?

Selve forsiden til Nextlove framstår som litt tynn. Det finnes ikke så mye informasjon om annet enn hvor man skal begynne med å registrere seg. Dette kan skremme vekk en god del sjenerte og allerede skeptiske foreldre som i utgangspunktet ikke synes noe om å sjekke opp andre på nettet og fylle ut sensitiv informasjon om seg selv som andre kan lese.


Forsiden til Nextlove ser innbringende ut på en måte, men bærer samtidig et preg av en litt skummel enkelthet. 

Den videre presentasjonen av Nextlove er ikke stort annet enn en grå boks der man blir bedt om å oppgi personlig informasjon om seg selv – som brukernavn, passord, epostadresse, samt sivilstatus. Av en eller annen merkelig grunn mener Nextlove at sivilstatus er viktig når det er allerede tydelig presisert at dette gjelder for skilte og aleneforeldre.

På en måte kan det kanskje likevel være en fordel å fylle inn dette siden en eventuell ny partner fra Nextlove kanskje vil ha interesse av å vite om det er en ekssamboer, eksmann eller –kone involvert i bildet. Dette mener artikkelforfatteren også, helt til det oppdages at det å være gift faktisk er et alternativ. Det fremstår som litt underlig.

Sivilstatus Next Love
Hvorfor er gift en mulig sivilstatus å velge på Nextlove når siden allerede har presisert at den innretter seg mot enslige og skilte foreldre?  

Bortsett fra forklaringen om at utviklerne av Nextlove ikke er spesielt årvåkne og kanskje heller late, kan en annen mulighet være at det legges opp til utroskap, forkledd som et behov for å sjekke opp andre single. Men dette gir heller ingen mening siden man ikke kan være utro når man er singel. Det spekuleres heller i om Nextlove er utviklet av de samme utviklerne som har utviklet andre, tilsvarende sider, der fokuset heller ligger på utroskap.

Ellers prøver Nextlove sin forside å gi et inntrykk av at det er trygt å fylle inn informasjon om seg selv siden all data tilsynelatende blir kryptert  – i hvertfall dersom man skal tro den vesle linjen med reklame for ulike selskaper nederst på siden.


Denne linjen med tekste nederst på siden gjør at brukere av Nextlove visstnok skal føle seg trygge.

Det finnes ingen andre valg annet enn man kan velge i hvilket land man søker andre brukere fra på Nextlove.

Å opprette en konto

 Vil du bli en bruker av Nextlove? Da  er framgangsmåten videre at du må fylle inn den hvite boksen på fremsiden med informasjon om deg selv.  Dette kan for eksempel være ting som hva dine interesser er, hva dine drømmer er eller hvor du vil reise på ferie.

Gjør dette og klikk videre, så kommer du til flere ulike sider der du bes legge til et bilde av deg selv, samt velge et unikt brukernavn. Nextlove vil sa at du skal velge hvor i landet, eller for så vidt verden, du vil se etter andre brukere. Svar også på noen spørsmål fra siden om din romantiske side, din seksualitet, hva du ser etter i en eventuell partner, og lignende spørsmål.

Når du har gjort alt dette og aktivert profilen din ved å benytte deg av linken som Nextlove har sendt deg på epost, kan du begynne å se etter andre brukere av siden.

Funksjon

Hva er Nextlove og hvordan fungerer siden? Nextlove skiller seg ikke fra noen av de andre sidene på internett med like tjenester. En må betale for å sende og svare på meldinger, men kan fritt se etter andre brukere og klikke seg inn på profilen deres. Det åpnes for å være litt på kanten, litt frekk og freidig og frampå.

Det er som regel ikke noe problem å komme i kontakt med andre på siden. Før en vet ordet av det blir ens egen innboks fylt opp av haugevis av meldinger fra andre brukere på Nextlove som tydeligvis er interesserte i å bli kjent med en.

En liten særegenhet som ikke er observert hos noen andre sider av dette kaliberet til nå er at siden inneholder en bloggtjeneste. Denne kan man klikke på nederst på siden fra kundeservicesskjemaet.

Når man klikker på denne siden kommer man til en engelskspråklig blogg. Det forsterker det allerede skjeve og dårlige inntrykket mange har. Ikke bare er bloggen skrevet på engelsk, men det er kun én side tilgjengelig.

Her finner man 5 artikler hvorav den første, som folk på denne siden først og fremst ser på, omhandler sjekking for såkalte ”seniors” – altså eldre. Eldre er her definert som mennesker over 50 år.

 

Både stevnemøter mellom eldre – ironisk nok ”uansett alder” og mennesker av ulike etniske opphav oppfordrer denne siden fra Nextlove til.

Meningen og budskapet med dette er det ikke noe galt i, men både språk og emne gjør at innholdet mildt sagt blir malplassert.

Sikkerhet

Er du redd for å oppgi informasjon om deg? Det behøver du ikke å være.

Nettsiden hevder de tar godt vare på opplysningene dine og at de ikke gir dem til noen andre, ikke tredjepartsselskaper eller andre organisasjoner som har interesse av dette. Betalingsinformasjon blir kryptert – i hvertfall dersom man skal tro hva forsiden til Nextlove allerede har fortalt oss. Til nå er det ingen brukere som hevder at Nextlove har stjålet eller sendt opplysninger ulovlig. 

Omdømme

Hvordan er det med folk sine meninger om siden?

Nextlove preges av notorisk dårlige tilbakemeldinger. Det er ingen positive opplevelser å spore noen steder bortsett fra at siden tross alt ikke er en utroskapsside. Brukerne av siden kritiserer siden for det  meste – enkel eller aller helst dårlig utforming, dårlig språk, falske profiler og selvfølgelig ingen aktuelle kandidater for hva de ser etter.

Videre er det mange brukere som hevder at Nextlove tar seg betalt for sine tjenester selv om både kontoen er slettet og abonnementet sagt opp. Dette støttes opp av andre som mener de ”kan skjønne at det er slik ut fra situasjonen”.  Noen går så langt i å hevde at det faktisk ikke er mulig å slette kontoen sin – at det ikke finnes noe alternativ for dette, men dette har Nextlove selv hevdet at finnes.

Oppsummert er det altså bare negative tilbakemeldinger å finne.

 

Kundeservice

Du kan:

 • Sende epost
 • Sende brev i posten

Dette gås mer grundig gjennom i teksten nedenfor.

Det kan være vrient å komme seg til brukerservicesiden. Vanligvis, for å komme brukerstøttefunksjon må man klikke på ”Trenger du hjelp? Kontakt vårt kundestøtte senter” helt nederst på siden. Denne meldingen dukker ikke alltid opp. Bortsett fra særskivingsfeilen som siden presterer å gi oss virker det hele noe snodig.

Når man klikker på lenken kommer man videre til et skjema man skal fylle ut. Det ser slik ut, som på bildet nedenfor. Hva kan man så gjøre med dette?


Kundeserviceskjemaet til Nextlove. Mellom annet reklameres det med at kundeservice er tilgjengelig 7 dager i uken.

Det oppfordres til å fylle ut mye tekst, Nextlove er tydeligvis glade i å få mye tekst. Det kan jo også være gunstig for brukeren. Det er også mulig å legge ved en fil dersom man skulle ønske det.

Dersom en bruker vil sende et brev i posten er dette også mulig ved å bruke adressen nedenfor skjemaet. 

Tips

Hvordan får du flere treff på profilen din på Nextlove? Bruk et unikt brukernavn, samt skriv noe interessant om deg selv – noe som gjør at du skiller deg ut fra mengden. Dette er en nettside for skilte foreldre, så å skrive mye om barna sine er noe man trolig bør unngå. Fokuser heller på deg selv og hvem du egentlig er i forhold til alle andre på denne kloden.

Priser

Hva koster det å bruke siden?

Dersom du ønsker å betale for kommunikasjonen på Nextlove kan du benytte deg av prisene i listen nedenfor.

 • 1 måned – 299 kr pr mnd
 • 3 måneder -249 kr pr mnd
 • 6 måneder – 189 kr pr mnd
 • 12 måneder – 149 kr pr mnd

Prinsippet om å velge den største pakken gjelder også her; da får man den laveste prisen totalt sett som siden kan tilby.

Å slette en konto

Det er mange brukere på Nextlove som har rapportert om vanskeligheter med å slette kontoen sin fra siden men det er fullstendig mulig. Siden har, som alle andre sider, en funksjon for å både si opp et eventuelt betalingsabonnement samt å slette kontoen sin fra Nextlove helt.

Hvordan gjør man så dette? Følg fremgangsmåten i listen nedenfor

 • Steg 1) Gå til www.nextlove.no
 • Steg 2) Logg inn med ditt brukernavn og passord på Nextlove
 • Steg 3) Gå til ”Mitt medlemskap”
 • Steg 4) Følg de videre instruksjonene på siden for å si opp abonnementet ditt
 • Steg 5) Du skal nå også kunne slette kontoen din på Nextlove


NextLove Omtaler

Vi har ingen omtaler enda. Vennligst del din opplevelse med andre besøkende og skriv en omtale om NextLove.

Besøk NextLove

Skriv en omtale