Ektekos anmeldelse (2024) | Hvor stor er sjansen for suksess?

HVORDAN FUNGERER DET? 1. Registrer deg å fyll ut din profil informasjon. Å legge til et profil bilde vil bedre din profil veldig og gi deg mer suksess. Klikk på aktivering linket i din bekreftelses mail og du kan starte å matche med en gang! 2. Begynn å matche og starte din første samtale. Se hvem du liker og ikke liker og legg dem til dine favoritter. Start å chatte, send og mod ta bilder og kanskje noe mer vil skje. 3. Når du matcher med en profil, kan dere begge starte en samtale, start å flirte eller gjør noe mer... frekt ;) det avhenger av deg. Våre medlemmer har grenser, men, ikke spark inn døren med dine frekke fantasier med en gang.

Ektekos Fordeler

 • Trygt miljø, 100% anonymt
 • Stort antall medlemmer av alle kjønn
 • Krever ikke abonnement

Ektekos Ulemper

 • Du må betale når du vil sende meldinger

Kundenes anmeldelser og test av Ektekos (2024)

Datingsiden "Ektekos" er i kategorien Sex Dating. Denne siden er for deg med heterofil, homofil og lesbisk seksuell legning. Siden ble startet opp i 2019, og er nå 6 år gammel. Forsiden av datingsiden inneholder ingen voksenbilder. 


Funksjoner (Hvordan Virker Ektekos?)

Oppdag Ektekos: Nyt regionale søk og private samtaler med medlemmer som deler dine interesser.

Regionale søk er tilgjengelige for å identifisere folk interessert i å date nær din posisjon. Du har også muligheten til å invitere og/eller starte privatsamtaler med andre medlemmer.


Registreringsprosess

Registrer deg på Ektekos og finn potensielle treff ved å oppgi kjønn, fødselsdato og sted. Beskytt deg mot falske brukere med e-postbekreftelse.

For å registrere deg på dette nettstedet må du oppgi kjønn, fødselsdato, sted. Dette vil hjelpe tjenesten med å finne dine potensielle treff. Neste trinn er å velge et brukernavn og passord. Ektekos arbeider på e-postbekreftelsesbasis for å beskytte deg mot falske brukere.


Brukererfaring

Før registrering gir Ektekos noen nyttige tips for hvordan du bedre kan bruke plattformen. Vær respektfull, vær deg selv, vær selvsikker - det er tre viktigste ting å lykkes med på dating på dette nettstedet. Nettstedet har et veldig brukervennlig grensesnitt og er perfekt for å finne en date raskt.


Egenskaper

Ektekos er en sosial plattform med tusenvis av aktive brukere. Du kan enkelt finne folk i ditt område. Du vil se bilder av brukere, deres alder og beliggenhet. Deretter kan du legge til profilene du liker i "Favoritter" eller kjøpe kreditter for å sende dem meldinger.

Besøk Ektekos


Priser

Send meldinger på Ektekos ved å kjøpe kreditter. Jo flere du kjøper, jo lavere blir prisen per melding. Oppdag prisalternativene nå!

Du må kjøpe kreditter for å kunne sende meldinger til andre brukere. Jo mer du kjøper samtidig, jo lavere er prisen per 1 melding. Her er prisene:

3 kreditter - 135 kr

6 kreditter - 225 kr

30 kreditter - 900 kr

60 kreditter - 1750 kr

120 kreditter - 2700 kr

265 kreditter - 4500 kr


Ektekos-App / Mobil

Utforsk Ektekos på alle enheter! Opplev det responsivt designet for PC, nettbrett og smarttelefoner. Ingen mobilapp tilgjengelig ennå.

Denne nettsiden har et fult responsivt nettdesign, så den kan bli brukt på hvilken som helst PC, tablet, eller smarttelefon. Det finnes ingen mobilapplikasjon enda.


Anonymitet

Finn trygghet på Ektekos: Registrer deg for å se profiler og laste opp bilder. Opplev responsivt design på alle enheter, men ingen mobilapp tilgjengelig.

Du kan ikke se andre profiler på denne siden før du registrerer deg som medlem. Dette gir deg et grunnivå med sikkerhet. Ettersom du ikke kan maskere bildene dine på Ektekos, kan hvem som helst se deg.
Vanligvis kan du laste opp en serie med bilder til profilen din. Da vil alle medlemmer kunne se dine bilder. Enkelte datingsider tilbyr en panikknapp som umiddelbart sender brukeren til en annen og mer uskyldig nettside. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på Ektekos.
All data på ektekos.com sendes igjennom en SSL-tilkobling, som gjør det teknisk umulig for noen å få tak i meldingene dine.


Ektekos Omtaler

  God service!

  Var skeptisk til denne siden, men det er jeg ikke nå lengre. Fikk problemer med å logge meg inn og hadde glemt passordet. Trodde ikke denne siden skulle ha kundeservice, men til min store overraskelse så svarer kundeservice med en gang. Meget profesjonelt. Positivt overasket over denne siden. Er underholdning for alle penga!

  Fordeler
  Rask god service. Fått kontakt med mange damer. Er helt topp!

  Ulemper
  Har ikke mye å utsette her. Koster penger å sende meldinger, men det var jeg klar over.

  Super

  Jeg pratet med en kvinne på Ektekos og jeg klarer å møtes denne nydelige mørke kjønnheten. Hun er nydelig på bildene og enda nydeligere i å møte. Ble møtt av en vennlig og smilene jente. Fant tonen fra første stund. Hadde vidunderlig sex. Og nydelig kos etter på. Ekte GFE. Dette er en jente jeg skal se mer til.

Besøk Ektekos

Skriv en omtale