δατινγ første meldingen

Hva du bør skrive i den første meldingen

Hva du bør skrive i den første meldingen

Hva du bør skrive i den første meldingen
September 26, 2021

Den første meldingen bør være nøye gjennomtenkt og være individuelt utformet slik at den skiller seg ut hos personen. Selvfølgelig bør du samtidig vie oppmerksomhet til vedkommende.

 

Vis interesse

For å bli kjent med, og også få svar fra, den andre personen, burde du stille spørsmål. Ikke spør for mange tilfeldig valgte spørsmål, men sett deg heller inn i profilen på forhånd. Les hva som er vedkommendes interesser, ønsker og prinsipper, se gjennom bilderne og forsøk å få et generelt inntrykk av personligheten.

Hvis du for eksempel legger merke til en hobby, så kan du spørre hvor lenge personen har holdt på med det. Kanskje dere til og med deler samme interesser, slik at du kan spørre mer i dybden om det samme!

 

Gjør deg selv interessant

Å være interessert i den andre personen gjør deg også interessant. Du kan starte meldingen med et sitat fra den andre personens favorittfilm, hvis du har denne informasjonen. Dette vil vekke interesse hos den andre personen, og det er mer sannsynlig at hun/hun svarer - enn hvis det virker som om meldingen din er masseprodusert.

På en annen side, er vedkommende interessert i å få et godt bilde av deg! Du burde fortelle litt om deg selv, for eksempel hvilke aktiviteter du liker, hva din favorittmusikk er og hva slags bøker du liker å lese. Pass på at du ikke avslører altfor mye i den første meldingen - du vil fortsatt framstå som interessant!

DENNE FINNER DU HOS TOPP-PARTNEREN VÅR!

Besøk Nye Sjanser

Skriv et svar

Jeg godtar vilkårene for bruk