Shemale Florte Kontakt.

Ser du etter å hooke up i dag?

Det tar bare 60 sekunder å opprette en profil, lyst på en kåt Shemale i dag?


ShemaleFlorteKontakt » Kundeanmeldelser og opplevelser 2024

SHEMALEFLORTEKONTAKT REDAKSJONELL ANMELDELSE

Datingsiden "Shemaleflortekontakt" er i kategorien Sex Dating. Denne siden er for shemale og menn. Siden ble startet opp i 2017, og er nå 7 år gammel. Forsiden av datingsiden inneholder ingen voksenbilder. 

FUNKSJONER (HVORDAN VIRKER SHEMALE FLORTE KONTAKT?)

Regionale søk er tilgjengelige for å identifisere folk interessert i å date nær din posisjon. Du har også muligheten til å invitere og/eller starte privatsamtaler med andre medlemmer.

SHEMALEFLORTEKONTAKT.COM: PRIS / PRISER & BETALINGSMETODER (HVOR MYE KOSTER SHEMALE FLORTE KONTAKT? / ER SHEMALE FLORTE KONTAKT GRATIS?)

Det er ingen prøveperiode.

Mynt-plan: Credits
Denne planen er ikke løpende, og vil derfor ikke fornyes automatisk.

1 poeng pris 20 kr
5 poeng pris 50 kr
6 poeng pris 100 kr
15 poengpris 200 kr
25 poeng pris 300 kr
50 poeng pris 600 kr

Du kan betale for dette medlemskapet med: pay.nl.

SHEMALE FLORTE KONTAKT KUPONGKODER / RABATTER

Dessverre, ingen kuponger eller rabatter er tilgjengelige.

REGISTRERING (HVORDAN REGISTRERER JEG MEG PÅ SHEMALE FLORTE KONTAKT?)

Shemaleflortekontakt har en middels lang registrering med totalt 10 påkrevde felter.

 

SHEMALE FLORTE KONTAKT-APP / MOBIL

Denne nettsiden har et fult responsivt nettdesign, så den kan bli brukt på hvilken som helst PC, tablet, eller smarttelefon. Det finnes ingen mobilapplikasjon enda.

ANONYMITET

 

kan ikke se andre profiler på denne siden før du registrerer deg som medlem. Dette gir deg et grunnivå med sikkerhet. Ettersom du ikke kan maskere bildene dine på Shemaleflortekontakt, kan hvem som helst se deg.


Vanligvis kan du laste opp en serie med bilder til profilen din. Da vil alle medlemmer kunne se dine bilder. Enkelte datingsider tilbyr en panikknapp som umiddelbart sender brukeren til en annen og mer uskyldig nettside. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på Shemaleflortekontakt.

All data på Shemaleflortekontakt.com sendes igjennom en SSL-tilkobling, som gjør det teknisk umulig for noen å få tak i meldingene dine.

FALSKE PROFILER

E-postadresse må bekreftes før du kan bruke kontoen din på Shemaleflortekontakt. I tillegg må alle bilder bli godkjent av en moderator før de blir synlige på siden. Dette stopper bilder som åpenbart ikke er av medlemmet (f.eks. en tegnefilmfigur, en kjendis, etc) fra å bli lastet opp.

TJENESTEVILKÅR

Som på de fleste andre datingsider, er tjenestevilkårene ganske lange.

KONTAKT

Om du ønsker å kontakte denne datingsiden, kan du bruke følgende kontaktinformasjon:

Firmanavn:  LiveConnectors BV
Adresse:  Laarderhoogtweg 25
Postnummer + Poststed:  1101EB Amsterdam
Land:  Nederland
Kundesupport e-post:  [email protected]
Kundesupport telefon:  +31850185157

LUKK DIN KONTO (HVORDAN SLETTER JEG EN PROFIL PÅ SHEMALE FLORTE KONTAKT?)

Denne datingsiden tillater medlemmer å avbryte deres betalte medlemskap, men fortsatt holde profilen deres privat. For å fjerne profilen din fra siden, har du to muligheter. Deaktivering av profilen din vil gjemme den og medlemmer vil ikke kunne se den. Denne muligheten lar deg logge inn og reaktivere profilen din til en hver tid. Alternativt kan du lukke kontoen din, og med det også slette den. Når den først er slettet, må du opprette en ny profil om du ønsker å bruke siden i fremtiden. Du kan ikke deaktivere kontoen din på Shemaleflortekontakt, utenom deg kan lukke kontoen din. Om du ønsker å lukke kontoen din, kan du gjøre dette gratis. I tillegg kan du alltids melde deg av eventuelle epost-lister og nyhetsbrev.

 


Shemale Florte Kontakt. Omtaler

Besøk Shemale Florte Kontakt.

Skriv en omtale