Slemflirt anmeldelse (2024) | Hvor stor er sjansen for suksess?

Slemflirt.com Leter du etter et stabilt seksuelt forhold eller en quickie? Vi matcher for deg! Leter du etter sex-forhold eller quickie? Vi vil matche deg!

Slemflirt Fordeler

 • Enkel registreringsprosess i fire trinn
 • Tilgjengelig for brukere i alle fylker i Norge
 • Mulighet for å utføre regionale søk etter potensielle partnere
 • Sikker betaling med nøytral informasjon
 • Responsivt nettsted design for bruk på ulike enheter

Slemflirt Ulemper

 • Krever kjøp av "polletter" for å sende meldinger
 • Mangler en mobilapplikasjon for økt tilgjengelighet
 • Krever registrering før man kan se andre profiler

Kundenes anmeldelser og test av Slemflirt (2024)

Slemflirt er et selskap som ble grunnlagt i Nederland, og som har vokst betydelig de siste årene. Nå har Slemflirt endelig kommet til Norge, og det betyr at du nå endelig får gleden av å benytte de helt unike funksjonene til siden.

I sin helhet er Slemflirt en 1 til 1 chatteside der man kan sende meldinger til hverandre. Istedenfor å bruke lang tid på å opprette en profil er det svært lett å registrere seg, det gjøres gjennom fire steg.

Slemflirt har brukere registrerte i alle fylker i hele Norge uansett aldersgruppe. Det betyr at du kanskje bare er noen tastetrykk unna din livs kjærlighet.

La oss i denne anmeldelsen se nærmere på hvordan Slemflirt fungerer slik at du har noe å gå på når du skal registrere deg.

Lurer du for øvrig på noe om Slemflirt? Du kan lese om regler og vilkår for siden under ”Betingelser” nederst.

Nå kan du endelig utforske Slemflirt, en 1 til 1 chatteside med unike funksjoner. Enkel registrering på fire steg. Finn din kjærlighet i hele Norge!
Det hender det noen ganger er gratis å registere seg for menn på Slemflirt.


Å opprette en konto

Det har aldri vært lettere å opprette en konto på en sjekkeside før. Slemflirt tror på å gjøre kjærligheten raskt tilgjengelig for alle. Det betyr at du ikke trenger å bruke lang tid på å fylle ut skjemaer, svare på spørsmål eller huke av sjekklister for hvilken personlighetstype du er. Slemflirt vil bare at du skal komme i gang så fort som mulig.

Selve registreringsprosessen går for seg over fire steg.  I det første steget velger du hvilket kjønn du er og hvilket kjønn du søker etter. La oss for enkelhets skyld si at du er en mann som søker kvinner. Allerede kan du nå se søkefeltet flomme over av attraktive single i din kjønnskategori.

I neste steg velger du i hvilket fylke i Norge samt hvilken kommune du vil søke etter din potensielle partner.

Dernest, i tredje steg oppgir du din fødselsdato slik at alle de andre som er på Slemflirt kan finne deg dersom du passer inn i deres foretrukne aldersgruppe.

Endelig, i steg nummer fire velger du hvilken aldersgruppe du vil søke etter.

Så skal du bare fylle inn kontaktinformasjon og du er registrert. Nå kan du begynne ditt søk på Slemflirt der tusener av andre ensomme og søkende enslige nordmenn har registrert seg.

Planlegger du å flytte? Eller vil du sjekke opp noen fra et annet sted enn der du bor? Du kan selvfølgelig se etter andre single som ikke nødvendigvis kommer fra ditt eget hjemsted.

Opprett en konto på Slemflirt på fire enkle steg. Velg kjønn, geografisk område og alderspreferanser. Finn din match blant tusenvis av norske singler!
De fire stegene for hvordan man registrerer seg


Funksjon

Prinsippet bak Slemflirt er ganske enkelt. Det er en toveis kommunikasjonskanal mellom to unike brukere. Det er ganske likt en chattetjeneste på andre medier på internett. Det vil si at det er veldig enkelt å kommunisere med en annen potensiell partner.

Alt du trenger å gjøre når du har opprettet en profil på Slemflirt er å velge hvor mange polletter du vil kjøpe.

Lurer du på hva en pollett er? Det er en billett eller et betalingsmiddel for å kunne sende meldinger på Slemflirt. Å sende én melding koster én pollett. Du trenger ikke å kjøpe polletter for å se meldinger fra andre brukere.


Sikkerhet

Din sikkerhet blir tatt på største alvor av Slemflirt. Brukerne skal beskyttes fra kriminalitet på Internett. Er du redd for å oppgi din  personlige informasjon? All data som du gir fra deg – epost, adresse, kredittkortinformasjon og liknende blir lagret ved hjelp av omfattende sikkerhetsrutiner og er i de tryggeste hender. Det foregår ingen utlevering av  data fra brukere til andre institusjoner, sider eller organisasjoner.

Det er helt trygt å betale for tjenestene med Slemflirt. Betalingsinformasjonen i nettbanken vil være fullstendig nøytral og ikke vise noen form for tilbakesporing til tjenestene du kan kjøpe av Slemflirt. Du skal ha en mest mulig positiv opplevelse, men selvsagt er det visse ting som vil du holde privat.

Lurer du på noe  om sikkerhet? Da er det bare å fylle ut kontaktskjemaet til supportavdelingen. En av de hyggelige agentene vil straks ta hånd om deg og hjelpe deg med dine bekymringer.

Slemflirt tar sikkerhet på alvor. Beskytt din personlige informasjon med omfattende sikkerhetsrutiner. Få hjelp og svar på dine spørsmål fra vårt supportteam.
Slemflirt krypterer all din informasjon


Omdømme

Flere og flere nordmenn begynner å få øynene opp for Slemflirt. I tillegg får tjenestene og mulighetene som Slemflirt leverer økt oppmerksomhet. Dette viser hva Slemflirt har ventet på hele tiden – å vokse seg stor og bli oppfattet som en seriøs aktør i det norske markedet.

Vil du lære mer om hvordan Slemflirt fungerer? Opprett en profil og prøv litt selv – så kan du i tillegg skrive en anmeldelse selv og dele din opplevelse med resten av verden.

Siden er fremdeles ikke er helt i mål, og har mange flere steg å gå. Likevel er siden på rett vei, og jobber for å bli enda bedre på alt slik at mange flere kan dra nytte av våre tjenester.


Kundeservice

Hos Slemflirt skal ingen behøve å lure på noe, eller være usikker på hvordan noe skal brukes eller ser ut. Har du ett eller flere spørsmål du vil ha svar på? Da er det bare å ta kontakt og la en av de svært vennlige, hjelpsomme og tjenesteinnstilte ekspertagentene hjelpe deg.

God kundeservice er viktig for siden. Brukerne er levebrødet til Slemflirt. For å understreke betydningen av dette finnes det flere måter du kan kontakte Slemflirt på.

For eksempel er det lagt ned en betydelig jobb og svært mye tid og energi i å opprette en såkalt FAQ – Frequently Asked Questions.  På norsk kan en kalle dette Ofte Stilte Spørsmål. Dette er en liste med de vanligste spørsmålene andre brukere stiller. Dette er ment som en unik bonus til brukerne siden Slemflirt vil vise hvor mye de bryr seg om brukerne som har betalt for tjenestene til siden. Filosofien bak siden er at dersom man har betalt for noe skal man få i både pose og sekk. Ofte Stilte Spørsmål-listen er tilgjengelig som ”FAQ” nederst på siden. Her er det bare å klikke seg inn og lese i vei.

Dersom du ikke fant spørsmålet ditt besvart under Ofte Stilte Spørsmål-listen, nøl ikke med å ta kontakt på andre måter. Du kan ringe, sende e-post eller til og med sende et godt, gammeldags brev i posten. Dersom du ringer vil en av de høyt motiverte salgsagentene umiddelbart besvare ditt anrop. Deretter er du i de beste hender og man vil alltid klare å komme til en løsning på problemet ditt.

Sjekkesiden har lang erfaring i å håndtere alle mulige situasjoner. Dette gjør at Slemflirt trolig er blant eliten når det gjelder kundeservice. Det skal lønne seg å ta kontakt.

Hvordan kontakter du da kundeservice? Du finner kontaktinformasjon under ”Brukerstøtte” nederst på siden.


Tips

Opprett en profil på Slemflirt for å få alle mulige tips og triks for å gjøre datingopplevelsen din så god som overhodet mulig. Det finnes en rekke måter å forbedre dine sjanser til å nå ut til et bredere publikum. Det betyr at du sikter deg inn mot flere brukere.

Ønsker du å bli mer populær og få flere treff? Brukerne av Slemflirt  tilbys unike ideer og råd om hvordan man skal få flere treff på sin profil – alt fra hvilket profilbilde man velger til hvordan man presenterer seg selv er viktig. Flest mulig bør få glede av kjærligheten.


Priser Slemflirt

Mynt-plan: Credits
Denne planen er ikke løpende, og vil derfor ikke fornyes automatisk.

3 mynter pris 75 kr
6 mynter pris 225 kr
30 mynter pris 900 kr
60 mynter pris 1750 kr
120 mynter pris 2700 kr
265 mynter pris 4500 kr

Du kan betale for dette medlemskapet med: Kredittkort og PayPal.

Tabell over priser per Pollett på Slemflirt

 Finn ut prisen på meldinger på Slemflirt basert på antall polletter du kjøper. Se tabellen for detaljer om priser per melding.

Hva forteller så dette deg? Jo, at det er lurt å kjøpe flere polletter siden det da blir billigere å sende meldinger.

Har du kjøpt for få polletter og vil sende flere meldinger? Bare gjenomfør de vanlige stegene for å sende en melding og rett før avsending blir du omdirigert til en side der du kan kjøpe flere polletter.


Slemflirt Kupongkoder / Rabatter

10 meldinger 135 kr ( -64%)


Slem Flirt-app / Mobil

Slemflirt tilbyr et responsivt nettsted som er tilgjengelig på alle enheter, men har ingen mobilapp ennå.
Denne nettsiden har et fult responsivt nettdesign, så den kan bli brukt på hvilken som helst PC, tablet, eller smarttelefon. Det finnes ingen mobilapplikasjon enda.


Anonymitet

På Slemflirt kan du ikke se profiler før du registrerer deg, men ditt personvern er ivaretatt med SSL-kryptering.
Du kan ikke se andre profiler på denne siden før du registrerer deg som medlem. Dette gir deg et grunnivå med sikkerhet. Ettersom du ikke kan maskere bildene dine på Slemflirt, kan hvem som helst se deg.

Vanligvis kan du laste opp en serie med bilder til profilen din. Da vil alle medlemmer kunne se dine bilder. Enkelte datingsider tilbyr en panikknapp som umiddelbart sender brukeren til en annen og mer uskyldig nettside. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på Slemflirt.

All data på slemflirt.com sendes igjennom en SSL-tilkobling, som gjør det teknisk umulig for noen å få tak i meldingene dine.


Slette kontoen

Ønsker du ikke lenger å ha en konto på Slemflirt? Det kan du ved hjelpe av noen få tastetrykk gjøre om på. Det er like lett å registrere seg, som å forlate siden.

Måten man sletter kontoen på er følgende:

 • Gå til slemflirt.com og logg deg på siden din.
 • Gå til ”Min profil”
 • Klikk på tannhjulikonet
 • Klikk på ”Slett kontoen min” nede på bunnen av siden
 • Klikk på ”OK” for å slette kontoen din.

Så enkelt er det og så enkelt skal det være. Slemflirt holder aldri noen fanget på siden mot sin vilje.


Slemflirt Omtaler

Besøk Slemflirt

Skriv en omtale